GORI TORINO, CELA HALA APLAUDIRA SA KONSTRAKTOM: Umetnica bacila publiku u trans, svi pevali UGLAS CORPORE SANO!
Foto: Printscreen Eurovision

oduševila

GORI TORINO, CELA HALA APLAUDIRA SA KONSTRAKTOM: Umetnica bacila publiku u trans, svi pevali UGLAS CORPORE SANO!

Konstrakta je nastupila u belom odelu, drugačijem od onoga koje je nosila na Beoviziji.

Objavljeno: 21:25h

Konstrakta, predstavnica Srbije na ovogodišnjoj "Evroviziji" koja se održava u Torinu, nastupila je u drugom polufinalu takmičenja.

Predstavnica Srbije izvela je pesmu "In Corpore Sano" treća po redu, odmah posle Majkla, predstavnika Izraela na "Evroviziji", a zvučala je odlično, dok smo imali prilike da vidimo sve ono što je sa timom najavljivala prethodnih nedelja.

Cela arena je tapšala i pevala u glas sa Konstraktom, a na njenom licu se, na kraju nastupa, videlo da je zadovoljna performansom.

Konstrakta je bila bez greške, a kasnije u toku večeri ćemo saznati da li će se plasirati u finale festivala, koje se održava u subotu, 14. maja.

Konstrakta je nastupila u belom odelu, drugačijem od onoga koje je nosila na Beoviziji. Njen beli kimono predstavlja neobičnu lekarsku uniformu - pesma umetnice ukazuje na probleme u zdravstvenom sistemu.

1 / 6 Foto: Printscreen Eurovision

Konstrakta je skočila na 10. mesto na svetskim kladionicama po šansama za pobedu na ovogodišnjoj Pesmi Evrovizije.

Ovo je do sada njen najbolji plasman na kladionicama, imajući u vidu da se poslednje dve, tri nedelje kretala od 11. do 13. mesta.

Pesma koju izvodi Konstrakta „In corpore sano“ nominovana je i za najbolji tekst na ovogodišnjem takmičenju. Prema glasovima publike, za sada je na prvom mestu, a čekaju se i glasovi žirija, te proglašenje pobednika u ovoj kategoriji sledeće sedmice.

Pored Srbije, takmiče se i Finska, Izrael, Azerbejdžan, Gruzija, Malta, San Marino, Australija, Kipar, Irska, Severna Makedonija, Estonija, Rumunija, Poljska, Crna Gora, Belgija, Švedska i Češka.

1 / 8 Foto: Profimedia

Bonus video:

04:05

PRED SAM NASTUP KONSTRAKTA ŠOKIRALA IZJAVOM! Umetnica ne krije STRAH: Jedna stvar je POSEBNO BRINE!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.