ONA JE 2002. ZAVELA SVE MUŠKARCE NA PLANETI, A EVO KAKO SAD IZGLEDA! Ono kad ne verujete SVOJIM OČIMA (FOTO)
Hali Beri, Foto: Printscreen Instagram

kao vino je

ONA JE 2002. ZAVELA SVE MUŠKARCE NA PLANETI, A EVO KAKO SAD IZGLEDA! Ono kad ne verujete SVOJIM OČIMA (FOTO)

Pogledajte kako čuvena glumica izgleda 20 godina nakon čuvene scene zbog koje mnogima “nije bilo dobro”.

Objavljeno:

Hali Beri je u današnje vreme holivudska ikona. Ova dobitnica Emija, Zlatnog globusa i Oskara je svakako prelepa žena, ali i vrsna glumica.

Zbog turbulentnog ljubavnog života i rođenja dece, u nekim trenucima nismo imali priliku da je viđamo često u javnosti. Sada vam otkrivamo kako ta nekada zanosna žena danas izgleda.

Naime, njena vrela fotka u legendarnom narandžastom bikiniju koji je nosila na snimanju filma o Džejmsu Bondu urezala se u pamćenje svakom pripadniku jačeg pola koji te 2002. godine. Njene impresivne obline, gracioznost i šarm su je vinule u zvezdane visine i otad je u žiži interesovanja.

Danas, 20 godina nakon premijere filma “Umri drugi dan” u kojem je glumila Bondovu devojku pored čuvenog Pirsa Brosnana,Hali Beri ne prestaje da nas impresionira izgledom. Da je neko vidi, nikada ne bi rekao da gazi šestu deceniju.

Njena najnovija objava na Instagramu zapalila je maštu muškaraca širom sveta.

Poznata dama je objavila fotografiju u pripijenom šljokičastom kombinezonu s dekolteom koji doseže do pupka, a imala je šta i da pokaže. Savršeno telo, isto ono kao od pre 20 godina. Poprsje na kojem joj duplo mlađe dame mogu pozavideti, kao da je upravo gledamo kako u jarkom kupaćem kostimu izlazi iz vode na plaži u Kadizu.

Ovoga puta se pak odlučila za nešto razigraniju, ali i dalje kratku frizuru, sa tamnim korenom i platinastim krajevima. Njen duboki dekolte je krasio jedino dugački lanac i mora joj se odati priznanje, ova žena izgleda neverovatno.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.