VARALA JE MUŽA S NJIM, PA NAPRAVILA HAOS OD ŽIVOTA: Tera je da URADI 1 STVAR, kako bi ĆUTAO
Ilustracija, Foto: Profimedia

uvalila se do guše!

VARALA JE MUŽA S NJIM, PA NAPRAVILA HAOS OD ŽIVOTA: Tera je da URADI 1 STVAR, kako bi ĆUTAO

Žena je kazala da su se ona i njen ljubavnik nalazili kad joj je suprug bio na poslu, a deca u školi

Objavljeno:

"Prekinula sam tajnu ljubavnu vezu s majstorom, ali on kaže da će sve ispričati mom suprugu ako mu ne platim za ćutanje", požalila se jedna nesretna žena The Sunovoj kolumnistkinji Deidre Sanders.

Žena je otkrila da ima 39, a njen suprug 41 godinu te da su u braku deset godina. Takođe, kazala je da imaju i dvoje dece od kojih jedno ima devet, a drugo sedam godina. Do problema je došlo kada je njen suprug pre dve godine dobio povišicu, pa je više bio na poslu nego kod kuće.

"Ne sećam se kad smo se zadnji put poljubili, a kamoli imali seks. Mislim da sam zbog toga imala aferu. Bilo je sjajno dobiti malo pažnje. Naš majstor radio je na proširenju kuće i uvek bi imao vremena sa mnom popiti kafu i popričati bez obzira što je imao previše posla", ispričala je žena te je istakla da joj je godila muška pažnja.

"Bila sam polaskana što se neko zanima za mene. Nakon nekoliko meseci flertovanja u mojoj kuhinji, pozvala sam ga da mi pravi društvo dok šetam psa. Ubrzo smo se počeli nalaziti kad je on imao slobodne dane. Jako smo se svideli jedno drugom i na kraju smo spavali zajedno."

1 / 4 Foto: Profimedia

'Ucene nisu prestale'

Žena je kazala da su se ona i njen ljubavnik nalazili kad joj je suprug bio na poslu, a deca u školi. No, razdirao ju je osećaj krivice pa je vezu s ljubavnikom prekinula nakon tri sedmice.

"I onda je postalo gadno. Pokazao je prema našem novom Mercedesu i Rendž Roveru te rekao: 'Možete to priuštiti pa je moja cena da nestanem iz tvog života 2.000 funti (2.491 evro)", rekla je.

Očajna žena počela se osećati izdano i povređeno te mu je platila traženu svotu.

"Ali ucene nisu prestale. Sada me tera da mu plaćam 200 funti sedmično. Toliko sam pod stresom da mi je kosa počela opadati. Ne mogu rizikovati da moj muž sazna za našu aferu. To bi verovatno razorilo naš brak i uništilo živote dece. Ali pre ili kasnije primetiće kako njegov teško zarađeni novac odlazi s našeg računa. Pomozite!", istakla je.

Deidre joj je odgovorila:

Koliko god to izgledalo zastrašujuće, moraćete sve priznati vašem suprugu. To je jedini način da zaustavite ovu ucenu i vratite vaš odnos na pravi put.

Ovo što vaš bivši ljubavnik radi je protivzakonito i toplo bih vam savetovala da ga prijavite policiji. Na ovaj ili onaj način vaš će suprug verojatno otkriti šta se događa, pa bi bilo najbolje da to prvo od vas čuje.

Zamolite ga da vam oprosti i obasnite mu da ste prekinuli vezu. Pojasnite mu da zaista želite da stvari funkcionišu među vama. Mnogi ljudi nakon preljube uspeju ostati u braku i odnos s partnerom im je još čvršći i bolji.

(Espreso / The Sun)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.