DA LI STE ZNALI DA MELANIJA IMA SESTRU? Konačno je ISPLIVALA FOTKA VATRENE SLOVENKE INES, KOJA JE BOLJA?! (FOTO)
Melanija Tramp, Foto: Profimedia

veoma su bliske

DA LI STE ZNALI DA MELANIJA IMA SESTRU? Konačno je ISPLIVALA FOTKA VATRENE SLOVENKE INES, KOJA JE BOLJA?! (FOTO)

„Ines je veoma posvećena sestra“, rekla je za Post modna kreatorka iz Milana Luisa Bekarija

Objavljeno: 10:16h

Bivša prva dama Sjedinjenih Država Melanija Tramp (51) ima sestru sa kojom je veoma bliska. Osim što Melanija godinama vešto krije svoju sestru Ines Knaus (54), ona je jedan od razloga što je prva dama odložila preseljenje iz Njujorka u Belu kuću.

1 / 7 Foto: Profimedia

Melanija je tvrdoglavo odbijala da priča o svojoj sestri

Kada je njen suprug Donald Tramp preuzeo dužnost 2017. godine, prva dama Melanija Tramp je odložila preseljenje u Vašington i Belu kuću. Iako se naširoko pričalo da Melanija čeka do kraja školske godine svog sina Barona, takođe se mislilo da je njena starija sestra možda igrala ulogu u njenoj želji da ostane u Njujorku.

Ines Knaus je starija sestra prve dame koja je godinama ispod radara. Ovaj 54-godišnjak živi u stanu u Trampovom vlasništvu, u zgradi na Aper Ist Sajdu u kojoj su živeli i Džared Kušner i Ivanka Tramp.

Samo nekoliko kratkih blokova dalje, tačnije četiri, nalazi se Trampova kula, u kojoj su prva dama i Baron živeli u penthausu. Filantrop iz Palm Biča Odri Gras rekla je za Njujork post da su sestre „veoma bliske“.

Upoznala je Ines na prikupljanju sredstava za Nev Iork Bois ’Club u Mar-a-Lagu 2005. godine, gde ju je, kaže, Ines iznenadila svojom kreativnošću i „divnom ličnošću“.

Ines je na svom Fejsbuku postavila starije fotografije svoje slavne sestre, poput ove dve s početka devedesetih.

Melanija i Ines su ćerke Viktora Knausa, prodavca automobila, a odrasle su u malom slovenačkom mestu Sevnica. Početkom 90-ih Melanija i Ines su se preselile u Milano, gde je Melanija radila kao model, a Ines je pokušala da se bavi modnim dizajnom. „Stvarno je želela da bude u modi, ali nije znala kako da se probije“, rekao je za Post pariski fotograf Ale de Baseville.

"Ines nije bila kao druge devojke koje biste tamo sreli i koje se ponašaju kao kraljice. Bila je zaista ljubazna i veoma nežna", rekao je fotograf. Osim toga, o sestri prve dame se ne zna mnogo, a Melanija je odbijala da priča o tome svaki put kada su je mediji pitali o njenoj sestri.

„Ines je veoma posvećena sestra“, rekla je za Post modna kreatorka iz Milana Luisa Bekarija, koja ju je srela u nekoliko navrata u Palm Biču i Njujorku. "Shvatila sam da je Melanija veoma bliska sa svojom porodicom. Kada sam ih sve videla kako joj pomažu nakon Baronovog rođenja, bilo je divno", rekla je Bekarija za The Post.

„Melanija je tada imala svu pomoć koja joj je bila potrebna, a najviše je verovala svojoj sestri Ines“, rekla je Bekarija.

(Espreso/Net.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.