9 znakova da vas partner podlo uništava! (FOTO) (GIF)
Foto: Profimedia

Ostavi ga što pre!

9 znakova da vas partner podlo uništava! (FOTO) (GIF)

On od miša napravi slona. Svakodnevne beznačajne prepirke uvek prerastu u velike i beznačajne svađe... Pa šta još uvek radite sa njim?
Objavljeno:

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Emotivno zlostavljanje u vezi može ostaviti veće posledice od fizičkog. Često je iz ovakve veze nemoguće pobeći. Umesto da se konstantno osećate kao da ste u začaranom krugu, vreme je da preuzmete stvar u svoje ruke.

5 velikih laži koje svi govorite kad ste u lošoj vezi (FOTO) (GIF)

Iz loših veza je teško pobeći, one su toliko toksične da mogu da vam pomute razum i da vas sve dublje uvlače u svoj vrtlog. Kada jednom shvatite da vaši odnosi nisu nabolji i da vaša veza nikome ne donosi ništa dobro, morate se odlučiti za raskid. Nakon raskida i vama i partneru će biti bolje.

10 ljubavnih svađa koje su se pretvorile u padanje od smeha! (FOTO) (GIF)

foto: Profimedia

Ako niste sigurni da li vas partner emotivno zlostavlja ovih 9 znakova će vam to otkriti:

1. Česte promene raspoloženja

U jednom trenutku on je pažljiv i obasipa vas nežnoću i pažnjom, a odmah zatim viče na vas, jer ste učinili nešto što njemu nije odgovaralo. Česte promene raspoloženja pokazuju da je osoba neuravnotežena i sve svoje frustracije prazni na nekom drugom. Veza u kojoj se konstantno smenjuju izlivi nežnosti sa lošim rečima i nije zdrava veza. Ako prolazite kroz sve ovo, prestanite na vreme.

foto: Giphy

2. Izolacija

On pokušava da vam ograniči kontakt sa porodicom i prijateljima, jer smatra da se oni previše mešaju u vašu vezu. Nikako ne smete to da dopustite, jer ako vas odvoji od njih, bićete nezaštićeni i laka meta za njegovo maltretiranje.

foto: Profimedia
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.