10 ljubavnih svađa koje su se pretvorile u padanje od smeha! (FOTO) (GIF)
Foto: Profimedia

Pohvala ludosti

10 ljubavnih svađa koje su se pretvorile u padanje od smeha! (FOTO) (GIF)

Najtrivijalniju i najveću svađu imali smo zbog mog pleha za pečenje kolača. To je bio moj najbolji pleh, a on ga je strugao nožem! Proveo je noć u drugoj sobi
Objavljeno: 11:02h

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Neke ljubavne svađe se završe sa suzama i raskidom, ali neke mogu da zbliže partnere i situacija se može okrenuti. U tom slučaju, oboje ćete se držati za stomak od smeha. Zapravo, često se dešava da se parovi posvađaju, a da čitava situacija umesto žustre svađe postane scena iz komedije.

9 muških poteza zbog kojih će se svaka žena odmah istopiti! (FOTO) (GIF)

Niko ne voli da se satima raspravlja sa osobom koju voli, ali u nekim momentima to je jednostavno neizbežno. Dodajte tome i malo tvrdoglavosti koju verovatno oboje posedujete i nekom dobrom scebaristi ste dali savršen materijal za pisanje.

Muška osobina No.1 na koju pada svaka žena (FOTO) (GIF)

foto: Profimedia

Ovo su priče koje su parovi podelile na mreži, a sigurno će vas nasmejati:

1. Monopol svađa

Imali smo ogromnu svađu u toku partije Monopola. Muž me optužio da sam ukrala novac iz banke i nekoliko hotela, a ja nisam imala ni jedan jedini hotel na svojim poljima.

foto: Giphy

2. Ananas svađa

Za najgoru svađu u naših zajedničkih 15 godina kriv je ananas. Ja smatram da se na ananasu prvo odreže vrh i dno, zatim se nožem odstrani kora i ananas se izreže na kolutove. On se do dana današnjeg kune da se ananas reže ovako: nožem se odstrani vrh, zatim se ananas okrene na stranu i reže na kolutiće zajedno sa korom. Tako se poslužuje i svako sam odstranjuje koru. Čitavo veče nismo pričali zbog ovoga. Od sada kupujem narezani ananas u konzervi.

foto: Thinkstock

3. Pijana svađa

Skoro da smo raskinuli kada sam išla po njega nakon njegove momačke večeri. Sela sam u njegov auto i htela sam da koristim GPS dok vozim jer je bio jako pijan, ali on je to doživeo kao znak da nemam poverenja u njega. Sve se pretvorilo u ogromnu svađu koje se on sledećeg jutra nije ni sećao.

foto: Giphy
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.