U PRVA TRI MESECA VEZE MORATE DA OBRATITE PAŽNJU NA OVE STVARI: 1 stvar MORA DA BUDE JASNA
Ljubav, Foto: Profimedia

SAVET

U PRVA TRI MESECA VEZE MORATE DA OBRATITE PAŽNJU NA OVE STVARI: 1 stvar MORA DA BUDE JASNA

Još jedan veliki znak upozorenja je ako osoba sa kojom izlazite pokušava da stvori distancu između vas i vaših prijatelja i članova porodice

Objavljeno:

Početak romantične veze se s razlogom često naziva „faza medenog meseca“. Lep je osećaj novog, upoznavanja i pozitivnih stvari koje to donosi.

Kada je sve novo i uzbudljivo, prirodno je videti samo pozitivne stvari i odbaciti crvene zastavice kao ništa strašno. Naravno, svako ima mane, tako da ne možemo da očekujemo da naš partner bude savršen, ali postoje određene stvari na koje treba da obratimo pažnju i ne treba da ih zanemarimo.

1 / 5 Foto: Profimedia

Na primer, ako osoba pokazuje određena ponašanja u prva tri meseca veze, to može da bude pokazatelj da se veza u budućnosti neće odvijati na pravi način.

Pazite na ove crvene zastavice Prvi savet je da obratite veliku pažnju na to kako se vaš potencijalni partner odnosi prema drugim ljudima. Na primer, mnogo govori o karakteru osobe ako je nepristojna i snishodljiva prema ljudi iz okoline.

Još jedan veliki znak upozorenja je ako osoba sa kojom izlazite pokušava da stvori distancu između vas i vaših prijatelja i članova porodice.

Pitanja poverenja i neopravdane sumnje su takođe crvene zastavice. Čak i ako je vaš novi partner bio izdan u prethodnoj vezi, nije u redu da projektuju svoje probleme sa poverenjem na vas i čini da se osećate kao da niste vredni njihovog poverenja. To je nešto na čemu treba da rade na sebi pre nego što uđu u novu vezu, pište The List.

(Espreso / The List)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.