UZEO MI JE RUKU I STAVIO NA...: Srpkinja opisala BRUTALAN ODNOS koji je imala, a kraj je za ODLEPITI
Foto: Printscreen

šokantno

UZEO MI JE RUKU I STAVIO NA...: Srpkinja opisala BRUTALAN ODNOS koji je imala, a kraj je za ODLEPITI

Četvrti put je ostavio najpre otškrinuta vrata sobe, a potom i toaleta, i pustio me da ga vidim kako mastrubira

Objavljeno:

Ova ispovest će vas sigurno zaintrigirati i probuditi u vama skrivene strasti, čak i ako ne odobravate ono što je ova žena uradila.

“Imam 42 godine, u braku sam 16 godina i imam dvoje dece. Kada se to dogodilo, pre tri godine, već nisam bila svesna da i dalje neko, osim mog supruga, može da me posmatra kao seksualni objekat.

Pošto sam ostala bez posla, radila sam kao spremačica po kućama, a većina mojih klijenata bili su bogtaši. Tog leta angažovao me je jedan bračni par, hirurg i advokatica, i posle moje treće posete, njihov 20-godišnji sin počeo je čudno da se ponaša. Dolazila sam ujutru, oko deset, baš pošto se dečko budio, pa mi je otvarao u pidžami. Njih dvoje uvek su bili na poslu. Dečko je bio pomalo neotesan, ali nekako i simpatičan… Nije sa mnom ništa naročito pričao.

Četvrti put je ostavio najpre otškrinuta vrata sobe, a potom i toaleta, i pustio me da ga vidim kako mastrubira. Nije bilo sumnje da je to namerno uradio, i mislila sam da mu je to neka uvrnuta šala. Bila sam ljuta i osećala se nekako poniženo, ali sam samo ignorisala sve to i završila posao ništa ne rekavši. Dvoumila sam se da li da ponovo odem kod njih, ali novac mi je bio potreban, a oni su pošteno plaćali.

Srpkinja
foto: Printscreen

Nisam mogla ni da naslutim šta će se dogoditi sledeći put. Bio je sasvim direktan. Dok sam čistila pod u dnevnoj sobi, prikrao mi se sa leđa, odjednom uzeo moju šaku i stavio je na svoj penis u erekciji. Osetila sam ga preko pidžame i trngula se i pitala ga – Šta radiš to?

– Ajde malo, šta? – odgovorio je on, i izvadio ga napolje. Gledala sam sluđeno – istovremeno sam bila šokirana, ali me je zaprepastilo kada sam shvatila da me, zapravo, želi. Taj mali, gledao je u meni seksualni objekat, što ni u snu nisam mogla da zamislim – tako nešto mi se nije dogodilo godinama…

– Šta ti je – rekla sam zbunjeno, a on mi je opušteno prišao, i ponovo stavio moju ruku na njegov polni organ i počeo da je pomera. Osetila sam miris njegove mlade, glatke kože, a onda me je vlažno poljubio u vrat, i uhvatio me za zadnjicu.

– Ajde malo samo, šta ima veze – ponovo je prošaputao, i nisam mogla da verujem, ali vrlo brzo sam se uzbudila…

Pratila sam njegove pokrete i uskoro nastavila sama da povlačim ruku po njegovom penisu. Odvukao me je do kožnog kauča… seli smo tamo, ja i taj dečko duplo mlađi od mene. Gurnuo mi je glavu ka svom međunožju, pa sam počela da ga oralno zadovoljavam. Pamet me je sasvim napustila, ali mi je bilo jasno da ga želim u sebi… U jednom trenutku, kada mi se činilo da je blizu vrhunca, zaustavio me je, i oborio na leđa. Zadigao mi je suknju i skinuo gaćice i počeo da prodire u mene.

Izvadio je pre nego što je doživeo orgazam, i pao pored mene. Posle desetak sekundi, ustao je i otišao u kupatilo, a ja sam se obrisala maramicama. Privela sam posao kraju, kako sam znala i umela. Pre nego što sam otišla, zamolio me je da ne kažem njegovim roditeljima, i ja sam rekla da neću, jer ne bi bilo dobro ni za njega ni za mene.

Nisam znala šta da mislim, ali sam znala da mi je avantura prijala. A bila je poslednja – posle ovog događaja, njegovom ocu počeo je odmor, te je stalno bio kod kuće. Dečko nije pokazivao bilo kakve znake da se išta dogodilo…”

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.