ISTRAŽIVANJE POTVRDILO ZAŠTO ŽENE GLUME ORGAZME: Jednu stvar nikada neće URADITI NI DA TRAŽITE!
Ilustracija, Foto: Profimedia

orgazmi

ISTRAŽIVANJE POTVRDILO ZAŠTO ŽENE GLUME ORGAZME: Jednu stvar nikada neće URADITI NI DA TRAŽITE!

Istraživanje je takođe pokazalo da su žene s visokim primanjima manje otvorene po pitanju svojih seksualnih želja i preferencija, posebno kada su verovale da je muškost njihovog partnera ugrožena

Objavljeno: 10:19h

Prema nedavnom istraživanju objavljenom u časopisu "Social Psychological and Personality Science", mnoge žene još uvek glume orgazam. Ono što je posebno zanimljivo u vezi s rezultatima istraživanja jeste da su žene koje zarađuju više novca od svog partnera glumile orgazam dvostruko češće od žena kod kojih to nije slučaj.

Razlog: nesigurnost partnera

Zli jezici bi tvrdili da je žensko ponašanje posledica krhkog muškog ega. Ali, nauka takođe potvrđuje da su posebno žene s visokim prihodima, koje su svog partnera doživljavale nesigurnim, češće glumile orgazam. Manje komunikacije dovodi do manje želje

1 / 7 Foto: Printscreen/Instagram

Istraživanje je takođe pokazalo da su žene s visokim primanjima manje otvorene po pitanju svojih seksualnih želja i preferencija, posebno kada su verovale da je muškost njihovog partnera ugrožena. To je pak neizbežno dovelo do toga da žene doživljavaju manje užitka i manje orgazama tokom seksa, jer su bile potpuno fokusirane na zadovoljavanje potreba svog partnera.

Ponašanje koje šteti obema stranama

Seks treba shvatiti kao izraz zadovoljstva i požude, a ne kao produžetak tradicionalnog shvatanja uloga muškarca i žene. Lažiranjem orgazma žene ne štete samo sebi, nego i svojoj vezi, u kojoj muškarci i žene imaju jednako pravo na zadovoljenje svojih seksualnih potreba.

(Espreso/24sata)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.