PRAVITE OGROMNU GREŠKU: Zbog ovih navika vrlo često NE MOŽETE da doživite ORGAZAM sa partnerom
Foto: Profimedia

AU!

PRAVITE OGROMNU GREŠKU: Zbog ovih navika vrlo često NE MOŽETE da doživite ORGAZAM sa partnerom

Žene imaju potrebu da stavljaju druge ljude ispred sebe, a ista stvar se dešava u seksu

Objavljeno:

Laži u krevetu nisu strana pojava ni muškarcima ni ženama. Te laži su najčešće tu ili zbog samopouzdanja ili zbog ugođaja partneru. Stručnjak za sekusalne odnose Nadja Bokodi kaže da je svaka žena izgovorila barem jednu od nekoliko najčešćih laži u krevetu.

"Žene imaju potrebu da stavljaju druge ljude ispred sebe, a ista stvar se dešava u seksu", kazala je Bokodi koja je za "The Sun" i otkrila nekoliko najčešćih ženskih laži u spavaćoj sobi.

Glume orgazam

Ovo je prva i najveća ženska laž. Nadja savetuje žene da ne glume orgazam kako bi ugodile partneru, iako je svaka to uradila minimalno jednom.

- Lažni orgazam mnoge žene koriste i kao 'oružje' da loš seks privedu kraju. Zato su muškarci uvereni da nema žene koju nisu uspeli da zadovolje - pojasnila je ona.

Seks
foto: Profimedia

Laganje o veličini penisa

Naravno ovo je takođe veoma učestala ženska laž. Vrlo često se dešava kada partner konstantno očekuje neku potvrdu koja i menja sam kvalitet odnosa.

Laž o seksualnom iskustvu

Neretko se žene pretvaraju i da nemaju iskustva. Neke žene, tvrdi Nadja, prave se da nemaju iskustva u krevetu kako bi podigle ego svog partnera, čak i ako mu ne nedostaje samopouzdanja.

Seks
foto: Profimedia

Poseta toaletu zbog "dovršavanja odnosa"

Potajno samozadovoljavanje takođe se dešava često kod žena. Pod izgovorom da idu da operu zube ili da se istuširaju, žene odlaze u kupatilo i 'dovrše odnos', jer partner nije uspeo da ih dovede do vrhunca.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.