ČEKA VAS VERENIČKI PRSTEN: Ovih 6 znakova pokazuju da će vas partner uskoro ZAPROSITI!
Ilustracija, Foto: Profimedia

bliži se dan zaljubljenih

ČEKA VAS VERENIČKI PRSTEN: Ovih 6 znakova pokazuju da će vas partner uskoro ZAPROSITI!

Prema ekspertima za nakit, postoji niz znakova koji pokazuju da ćete se uskoro veriti

Objavljeno:

Dan zaljubljenih se bliži i mnoge devojke se možda pitaju da li će im važno pitanje biti postavljeno upravo tada.

Prema ekspertima za nakit, postoji niz znakova koji pokazuju da ćete se uskoro veriti.

1. Putovanje

Ovo bi mogao biti vrhunski poklon ako vaš partner rezerviše putovanje za vas dvoje. Veridbe se često i dešavaju na putovanjima, a to je idealna prilika ako vi i vaš partner ne želite veridbu pred drugima, već čuvate taj trenutak samo za sebe.

Nema ništa lepše od postavljanja ovog pitanja na nekoj destinaciji koju oboje volite.

2. Manikir

Da li vam je partner zakazao termin da sredite nokte ili vam je rekao da ih lepo nalakirate? On zna da ćete želeti da slikate svoj prsten na ruci. To je jedan od znakova da planira uskoro da vas veri.

3. Kutija za nakit

Pregledajte svoju kutiju za nakit da vidite da li je preturao po njoj kako bi saznao koji su vaši omiljeni dragulji, ili da bi jednostavno pronašao inspiraciju.

4. Konsultovanje sa porodicom

Da li vam se čini da nasamo razgovara sa vašim prijateljima ili članovima porodice? Možda traži pomoć u planiranju ili u biranju adekvatnog prstena.

5. Vreme je ključno

Naoštrite čula za bilo kakvu neuobičajenu aktivnost oko ključnih datuma kao što su Dan zaljubljenih ili čak i vaš rođendan.

6. Adekvatna odeća

Da li vam je partner tražio da obučete neku specijalnu odevnu kombinaciju za određenu priliku? Da li traži da to bude upečatljiv stajling, nešto što se ističe?

Stručnjaci za nakit kažu da bi 2022. godina mogla da bude posebna godina za toliko ljudi, posebno ako njihova voljena osoba planira da ih zaprosi. Tokom prošle godine tokom pandemije oni su primetili veliko interesovanje za vereničko prstenje, tako da je zanimljivo videti da li će se ovaj trend nastaviti i u novoj godini.

(Espreso/The Sun)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.