MUŽ MOJE DRUGARICE POMAZIO ME JE PO OVOJ STVARI, NAPALILA SAM SE KAO NIKAD: A onda je usledilo OVO
Ilustracija, Foto: Profimedia

ISPOVEST

MUŽ MOJE DRUGARICE POMAZIO ME JE PO OVOJ STVARI, NAPALILA SAM SE KAO NIKAD: A onda je usledilo OVO

Prošlog vikenda moja prijateljica je bila odsutna i insistirala je na toma da treba da provedem vikend sa njenim mužem uprkos tome što ona nije tu

Objavljeno:

Deidre je stručnjak za odnose u vezi, a ovoga puta obratila joj se žena koja ima ozbiljan problem.

Imam 44, godine, a moja prijateljica 43, znamo se od fakulteta, a takođe i njen suprug je naš zajednički prijatelj. Njih dvoje su se zabavljali na fakultetu, a zatim venčali, sada imaju sina koji ima 16. godina, a ja sam mu bila kuma na krštenju.

Oduvek sam bila pomalo ljubomorna što su njih dvoje tako brzo pronašli jedno drugo, a ja nikada nisam imala neku ozbiljniju vezu. Družimo se dosta, pošto i živim blizu njih. Imamo običaj da se okupljamo u toku vikenda, spremamo neku hranu, jedemo i gledamo televiziju.

Prošlog vikenda moja prijateljica je bila odsutna i insistirala je na toma da treba da provedem vikend sa njenim mužem uprkos tome što ona nije tu.

1 / 14 Foto: Profimedia

Popila sam nekoliko pića više, a on je počeo da flertuje sa mnom, rekao mi je kako sam u odličnoj formi. Prijalo mi je i moram reći da sam i ja flertovala sa njim na trenutak. Seksualna tenzija među nama je bila ogromna posebno kada me je pomazio po leđima.

Ništa više se nije dogodilo, ali moglo je. Sledećeg jutra sam se probudila i osećala sam se užasno. Sledećeg dana mi je poslao poruku: "Znam da si i ti nešto sinoć osetila. Želeo bih da probamo da se viđamo tajno, da vidimo kako ćemo se osećati i kako će to da izgleda!"

Deidre je odgovorila: Bilo bi zaista nezogdno da ugrozite ne samo dugogodišnje prijateljstvo već i kumstvo. Recite mužu svoje prijateljice da je ono što se dogodilo bila greška i da više ne sme da se ponovi. Oni možda prolaze kroz neku krizu, a vi morate da ih ohrabrite da rade na svom odnosu, kao pravi prijatelja. U međuvremenu vi se malo udaljite od njih kao para. Viđajte se sa prijateljicom, a njega izbegavajte neko vreme. Pronađite neku novu zanimaciju, hobi za sebe i nemojte slobodno vreme provoditi sa njima.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.