SUPRUG I JA SMO ISKORIŠĆAVALI MEDENI MESEC NA PRAVI NAČIN A ONDA NAM SE PRIDRUŽIO I MOJ SVEKAR: Usledio je spektakl
Ilustracija, Foto: Profimedia

KAKVO RAZOČARANJE

SUPRUG I JA SMO ISKORIŠĆAVALI MEDENI MESEC NA PRAVI NAČIN A ONDA NAM SE PRIDRUŽIO I MOJ SVEKAR: Usledio je spektakl

Podelila je svoju muku na Redditu i pitala za savet treba li se osećati loše što ne želi da tata njenog supruga bude na medenom mesecu

Objavljeno:

Nakon što venčanje prođe, većina mladenaca jedva čeka da krene na medeni mesec. Jedna mlada tako je bila uzbuđena za svoj medeni mesec, sve dok na njega nije upao njen - svekar.

Žena iz SAD-a otišla je u Meksiko sa svojim mužem kako bi uživala nakon venčanja. Upijajući sunce na njihovom jednomesečnom odmoru, žena se osećala kao da ništa ne može uništiti njenu novo pronađenu sreću. Sve dok se na njihovom pragu iz vedra neba nije pojavio njen svekar. Podelila je svoju muku na Redditu i pitala za savet treba li se osećati loše što ne želi da tata njena supruga bude na medenom mesecu.

U objavi je objasnila da je novovenčani par boravio u letnjoj kući njene svekrve u Cancunu na romantičnom odmoru. Uprkos tome što je znao da mu sin i snaja odsedaju u luksuznom dvorištu, kako prenosi Daily Star, tata se pridružio paru bez upozorenja.

Zbunjena mlada ispričala je: “Boraveći u porodičnoj kući čuli smo kucanje na ulaznim vratima, a kada sam ih otvorila, videla sam svog svekra koji je rekao ‘iznenađenje’. Moj muž ne voli svađe i pun je poštovanja pa nije podelio svoje osećaje o situaciji sa svojim ocem. Osećala sam potrebu podeliti svoje mišljenje, pa sam rekla svom suprugu da bih želela premestiti naš medeni mesec na Airbnb, što smo ionako planirali učiniti za nekoliko dana.”

Nakon što im je bilo dosta tek nakon 24 sata, par je pristao na preseljenje medenog meseca, ali od tada se situacija s njenim svekrom pogoršala jer su sada svekar i svekrva počeli napadati nju da je preosetljiva.

“Objasnila sam da smatram da je neprikladno nenajavljeno se pojavljivati ​​na tuđem medenom mesecu bez obzira na to posedujete li nekretninu ili koliko dugo traje medeni mesec. Zapravo smatram da je još gore što je on vlasnik imovine jer sam smatrala da mu ne mogu reći ne”, otkrila je. Međutim, ovo nije izoliran slučaj. Žena je otkrila da je ranije imala sukobe s roditeljima svog supruga te da nije prvi put da su joj rekli da je previše osetljiva i da izaziva dramu. Zapanjeni postupcima svekrva, mnogi su ljudi otišli u komentare kako bi pružili podršku mladoj.

“Svekar se čini jeziv. Medeni mesec je uglavnom za seks, zašto bi on hteo biti tamo?”, pitala se jedna korisnica, dok je druga dodala: “Razmislite o tome da svom mužu kažete da se niste udali za njegove roditelje.”

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.