RUSKI PSIHOLOG OTKRIO RECEPT ZA USPEŠAN BRAK: Mnoge žene će pobesneti kad čuju OVO!
Mihail Litvak, Foto: Printscreen/Youtube/Простые Истории!

Mihail Litvak

RUSKI PSIHOLOG OTKRIO RECEPT ZA USPEŠAN BRAK: Mnoge žene će pobesneti kad čuju OVO!

Litvak tvrdi, da za to ne postoji opravdani razlog, a kao argument navodi da ovo pravilo treba podjednako da važi i za muškarce i za žene

Objavljeno:

Ruski psiholog Mihail Litvak jedan je od najvećih stručnjaka kada su muško-ženski odnosi u pitanju. Njegovi braku i zajednici su ponekad kontroverzni, ali ih mnogi širokogrudo prihvataju.

-Ne terajte partnera da se pravda, već tražite ono što vama treba. Ne pitajte zašto, već kažite, zamolite, da sledeći put dođe na vreme. Ne terajte osobu da vam se opravdava, čak i ako je kriva za nešto.

Teško je slediti ova uputstva

Da se ne lažemo, najveći broj žena neće prihvatiti ovaj savet. Zapravo, sigurno je da ovakvi saveti kod najvećeg broja pripadnica lepšeg pola samo izazivaju ogromnu količinu besa.

Litvak tvrdi, da za to ne postoji opravdani razlog, a kao argument navodi da ovo pravilo treba podjednako da važi i za muškarce i za žene.

- Ponašajte se kao što se dobra seljanka obraća svojoj kravi ili kao revnosni auto-entuzijasta svom automobilu, kada krava počne da daje manje mleka ili kada auto počne da se kvari, onda njihovi vlasnici ne vrište i ne grde svoje ljubimce, već pokušavaju da otkriju razlog smanjenja prinosa mleka ili razlog kuckanja motora.

Iako je prilično teško izvesti ovo, nije na odmet pokušati da se pridržavate ovog pravila bar u jednom periodu.

-Jedna žena tvrdi da je njoj ovo pomoglo. Muž je dolazio kući prilično kasno, ponekad u dva-tri sata ujutru. Sumnjala je da je vara. Bila je spremna za svađu, ali je na kraju donela odluku da primeni ovaj moj savet - rekao je Litvak.

Kada bi on došao tako kasno, ona bi mu se radosno obesila na vrat. Deset dana kasnije počeo je da dolazi na vreme. Pravilo važi i za muškarce. Možda čak i više. Oni su ljubomorniji", poručio je psiholog.

(Espreso/najzena.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.