PROSTITUTKA OTKRILA KAKVE JOJ SVE PERVERZIJE MUŠKARCI TRAŽE! Ovo je MORBIDNO, NEHUMANO!
Prostitutka, Foto: Profimedia

STRAŠNO

PROSTITUTKA OTKRILA KAKVE JOJ SVE PERVERZIJE MUŠKARCI TRAŽE! Ovo je MORBIDNO, NEHUMANO!

- Dušo, kad god me želiš. Samo da ne propustimo govor našeg budućeg predsednika. Pratiš ga? - pitao me je.

Objavljeno:

Generalno, većina seks radnica nema privilegiju biranja klijenata, a osim toga teško je preko telefona ili u kratkom susretu znati kakav će ko biti u spavaćoj sobi, koliki je fetišista, uvrnut, ugodan ili naprosto odbojan.

Stoga se s vremenom moraju naučiti kako izaći na kraj sa onim najgorim klijentima kako bi i njih lično celo iskustvo što manje traumatizovalo.

- Bio je 20. jul, i upravo sam stigla u svoj hotel u Vašingtonu. Ja sam profesionalna domino dama i imala sam velika finansijska očekivanja od ovog puta. Doputovala sam s još jednom prostitutkom, pravile smo društvo jedna drugoj. Nazvala sam starijeg muškarca iz Virdžinije koji je hteo rezervisati termin za moju igricu sa strep-onom (baterijskim vibratorom koji dolazi s pojasom). - Sem, kad ti odgovara sutra? - pitala sam svojim seksi glasom.

Prostitucija, prostitutka
foto: Profimedia

- Dušo, kad god me želiš. Samo da ne propustimo govor našeg budućeg predsednika. Pratiš ga? - pitao me je.

Bacila sam oko na tv. Kakva gomila s.anja. O, da, ne mogu dočekati da Amerika bude opet sjajna. I da, možeš li se odenuti u lateks? Mogla sam jedino zamišljati kako Sema tučem s bičem do suza dok mu istovremeno objašnjavam ženska reproduktivna i prava na izbor. Moja mašta je moj mehanizam za preživljavanje teških klijenata.

Kao seks radnicu često me pitaju kako preživljavam klijente koji započinju razgovor s "nisam ženomrzac, ali..." ili pak one koji neće prestati da govore o odvratnim vaginama drugih prostitutki koje su videli, onih koji će vam punih sat vremena dok im gurate dildo u g.zicu upozoravajući vas kako on "sigurno nije peder". Ovakvi susreti predstavljaju oko 10 do 20 posto klijenata. Ostali su zapravo benigni, a većina samo želi nekoga ko bi ih slušao, uključujući njihove verske, političke i etičke stavove. Najviše se toga zapravo naslušaju žene koje rade kao poslovna pratnja, pa prate klijente i na večere. Tada ne postoji način da izbegnete razgovor, a morate kimati glavom u znak odobravanja kakve god gluposti i bezobraštine izgovaraju. Oni kupuju intimnost, pa je ponekad zbilja potrebno umeće da biste to dobro odglumili, posebno ako vam je neko odbojan ili vam se čak gadi.

Prostitucija
foto: Profimedia

U "čišćenju" nakon takvih napornih iskustva puno pomaže i razgovor s drugim koleginicama. Lakše je kad se zajedno nasmejemo frajeru koji nikako nije mogao svr*iti sve dok nije izgovorio celu plejadu psovki i uvreda za ženski pol, ili pak onog koji nas doživljava kao jeftinu i potrošnu robu od koje je on bolji. Ok, ali zašto onda ideš kod nas i ne nađeš sebi neku bolju? Zato što taj stav deli prema svim ženama, samo ga prikriva. Nekoj će glumiti na prve tri večeri, pa kad završi s njim u vezi, polako će puštati svoj šovinizam, zadrtost, rasizam i slično napolje..

Bonus video:

05:47

Dečko doleteo da bije švalera! Neviđena drama u rijalitiju: Zorana BEŽI

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.