ODVUKLA SAM KOMŠIJU U KREVET I PRIREDILA MU DIVLJAČKE ODNOSE, RADIMO TO DOK SU NAM TU DECA: Imamo i VRELIJI plan
Seks, Foto: Profimedia

priznala

ODVUKLA SAM KOMŠIJU U KREVET I PRIREDILA MU DIVLJAČKE ODNOSE, RADIMO TO DOK SU NAM TU DECA: Imamo i VRELIJI plan

S obzirom na to da ostavlja jako malo mašti, fanovi su jasno dali do znanja kako nisu previše impresionirani dizajnom

Objavljeno: 11:17h

On ima 32 godine i samohrani je otac devetogodišnje devojčice. Ona ima 45 godina i majka je troje dece. Priča počinje u trenutku kada ona, zbog pandemije, odluči promeniti posao pa se zajedno sa svojom porodicom odluči preseliti u drugu državu. Tada pravi problemi kreću, prenosi The Sun.

"Bila sam iscrpljena, radila sam punu smenu, a zatim sam morala čistiti kuću i brinuti se o deci. Kada sam videla oglas za bolje plaćen posao, koji bi se radio od kuće, odmah sam se odlučila prijaviti. Kad je napokon došao dan kada sam trebala otići na intervju, pokvario mi se automobil. Kada ja moj novi komšija to video, odmah se ponudio za pomoć. Kad sam rekla suprugu da sam dobila posao, to ga uopšte nije veselilo. Za razliku od njega, komšija je bio jako uzbuđen zbog mene i poslao mi je poruku da bismo to trebali proslaviti.

Sledeći dan, dobila sam poruku: ‘Hoće biti nešto od tog pića?’ Deca su mi u tom trenutku bila u školi pa sam pomislila: Zašto ne?

Proseko je vodio prema flertu, a u jednom trenutku je komšija rekao da mu se sviđam.

Nedostajalo mi je pažnje, a on je bio u odličnoj formi. Otišli smo na sprat i odjednom su se njegovi poljupci prosuli svuda po meni. Naša ‘veza’ traje već godinu dana, a preko leta smo se čak znali nabrzinu poseksati dok su nam devojčice bile u dvorištu i igrale se.

Ne mogu dočekati da mi devojčice krenu u školu da se mogu baciti na zgodnog komšiju. Trenutno oboje radimo od kuće, po tri sata, a kad završimo sa svojim poslovima, bacamo se na pravi posao", zaključila je anonimna čitateljka The Suna.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.