U SREĆNOM JE BRAKU I IMA TROJE DECE: Posle 15 godina saznao je nešto što ga je UNIŠTILO!
Ilustracija, Foto: Profimedia

SKUPO GA KOŠTALO

U SREĆNOM JE BRAKU I IMA TROJE DECE: Posle 15 godina saznao je nešto što ga je UNIŠTILO!

Njegova supruga zna sve o tome što se dogodilo i kaže da će ga podržati što god odluči

Objavljeno: 09:12h

- Pre skoro 15 godina, jedne noći sam imao strastveni seks sa ženom na univerzitetu. Želeo sam još i ozbiljniju vezu sa njom, ali ona se vratila sa bivšem i ubrzo sam saznao da je trudna. Iako nikada nismo razgovarali o mogućnosti da je moje dete moje, ostali smo u kontaktu – napisao je jedan muškarac za psihoterapeut Deidre.

Sada njen 15-godišnji sin i njegov 14-godišnji sin igraju za isti fudbalski tim i čak idu zajedno na turneju, a on ne može da prestane da razmišlja o mogućnosti da je to zapravo njegov sin.

1 / 3 Foto: Profimedia

Njegova supruga zna sve o tome šta se dogodilo i kaže da će ga podržati šta god odluči. - Srećno sam oženjen otac troje dece, a moja bivša ljubavnica ima još jedno dete i sada se razvodi od muža, istog dečka kojeg je imala sa fakulteta. Uvek smo ostali u kontaktu godinama, kao prijatelji, ali ono što se desilo te noći nikada nije došlo do izražaja.

Voleo bih da znam da li je ovaj dečak zapravo moj ili nije, ali to je tako delikatna situacija – nastavio je on. „Možda je trudna od seksa sa vama, ali je verovatnije sin njenog dečka. Morate dobro da razmislite da li da stupite u kontakt da biste pokušali da saznate sigurno da li ste otac. Jedini način da se sigurno rešite očinstva je DNK testiranje.

Važno je razmisliti šta ćete uraditi ako rezultat nije ono što očekujete ili želite. Prvo, razmislite o savetovanju kako biste utvrdili da li je test očinstva prava stvar, odgovorio je stručnjak.

(Espreso / Večernji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.