DA LI MUŠKARCI VOLE SPONZORUŠE? Ovo je tip žena na koje se danas NAJVIŠE LOŽE, potpuno su LUDI za NJIMA!
Ilustracija, Foto: Profimedia

MUŠKARCI I ŽENE

DA LI MUŠKARCI VOLE SPONZORUŠE? Ovo je tip žena na koje se danas NAJVIŠE LOŽE, potpuno su LUDI za NJIMA!

Jedan stvarno moćan muškarac uz sebe hoće sebe ženu koja je, baš kao i on sam, snažna u svakom smislu

Objavljeno:

Sigurno ste i vi već čuli za izraz “trofej žena” (trophy wife) ili “žena za medalju”. E, pa čisto da znate, ako želite bogatog i uspešnog muža – moraćete da uložite mnogo truda da postanete jedna ovakva cica i osvojite super muškarca.

Jednostavno, sponzoruše - atraktivne cice bez obrazovanja i mozga, sa jedinim ciljem da se udaju za bogataša, a potom ga razvodom opelješe – odavno su provaljene i njih više nijedan pametan muškarac ne želi.

Sada su na ceni lepe, ali školovane devojke koje se ne plaše rada, izgradile su solidnu karijeru i u stanju su da zarade svoj sopstveni novac. Sve u svemu, danas su muškarcima najviše seksi moćne dame, koje mogu da koračaju kroz život ravnopravno uz njih, uspešne kako u poslu tako i u spavaćoj sobi.

- Jedan stvarno moćan muškarac uz sebe hoće sebe ženu koja je, baš kao i on sam, snažna u svakom smislu. Samo slabić i nesiguran tip može da želi pored sebe poslušnu ženu i sluškinju. Današnji ideal supruge ne samo da je lepa i inteligentna, već se ne libi da iskaže svoje mišljenje – objašnjava profesor antropologije Stefan Huan.

Primer ovakvog braka je Mark Zakerberg, koji se venčao s ljubavlju iz srednjoškolskih dana. Prisila Čen nikako nije samo obična lepa žena. Ona je završila medicinu i ima veoma uspešnu karijeru. Samim tim, njih dvoje su veoma moćan par. Slični su i Amal Alamudin i Džordž Kluni.

Bonus video:

39:44

USIJANJE 20.12.2021.

(Espreso/Srbija Danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.