IMAO JE ODNOSE SA DVE ŽENE JER SA JEDNOM NIJE MOGAO DA URADI TO ŠTO JE HTEO: Pa sam rešila da mu olakšam stvari!
Ilustracija, Foto: Profimedia

osvetiće mu se

IMAO JE ODNOSE SA DVE ŽENE JER SA JEDNOM NIJE MOGAO DA URADI TO ŠTO JE HTEO: Pa sam rešila da mu olakšam stvari!

Ne može zaboraviti šta je učinio, iako je prihvatila njegovo izvinjenje

Objavljeno: 11:04h

Nakon što me moj dečko prevario s dve prijateljice iz moje fudbalske reprezentacije, planiram mu se osvetiti s jednim ili dvojicom njegovih prijatelja. Na taj način možemo biti izjednačeni i krenuti dalje - napisala je jedna žena za The Sun.

Rekla mu je da mu je oprostila, ali stvarno je još uvek ljuta. Prvi put je saznala da je bio neveran kada ju je jedna od njenih najboljih prijateljica nazvala i rekla da ga je videla u s golmanom iz tima. Mislila je da je to čudno jer nije bila tamo i izgledali su vrlo bliski.

- Kad je došao kući, suočila sam se s njim i on je priznao da su se poljubili. Rekao je da je ona pokrenula to i obećao da se ništa drugo nije dogodilo. Rekao je da mu je žao i da to više nikada neće učiniti. Oprostila sam mu i ona je ubrzo napustila tim. No, neki dan sam bila sumnjičava kad je rekao da mora raditi do kasno - nastavila je.

Pogledala je njegov mobitel i pojavila se poruka između njega i još jedne igračice iz ekipe - žene s kojom se ne slaže. Molio je za oprost i obećao da je više nikada neće prevariti, a ona ne može zaboraviti šta je učinio, iako je prihvatila njegovo izvinjenje. Sada mu se planirati osvetiti tako što će spavati s nekim drugim - i to njegovim prijateljem.

- Spavanje s jednim od prijatelja vašeg dečka moglo bi ga učiniti ljubomornim, ali samo ćete se osećati još gore. To sigurno neće popraviti vaš odnos. Da ne spominjem, nije pošteno koristiti druge ljude samo da bi mu se uzvratili. Činjenica da razmišljate na ovaj način pokazuje da ovo nije zdrav odnos. To vas čini nesrečnim i pretvara vas u nekoga ko igra igrice. Možda je vreme da prihvatite da je on prevarant i da zaslužujete nekoga boljeg - odgovorila joj je Deidre.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.