GLEDATE UZ SOPSTVENU ODGOVORNOST: Slavna dama se skinula u mikro BIKINI i fantastičnim OBLINAMA uzburkala more FOTO
Nikol Šerzinger, Foto: Profimedia

godine joj ništa ne mogu

GLEDATE UZ SOPSTVENU ODGOVORNOST: Slavna dama se skinula u mikro BIKINI i fantastičnim OBLINAMA uzburkala more FOTO

Poznata pevačica Nikol Šerzinger uživa sa dečkom Tomom Evansom na odmoru u Emiratima, a fotografije sa plaže podelila je i na svom Instagram nalogu. Nikol je pozirala u zagrljaju sa zgodnim ragbistom, a i jedno i drugo mogu da se pohvale besprekornim figurama

Objavljeno:

Nikol je izgledala spektakularno u neonžutom bikiniju, pokazavaši svoj ravan stomak, izvajane noge i isklesane trbušnjake. Još jednom opravdala je titulu "najzgodnije žene na svetu".

Lepa 43-godišnjakinja "sakrila" je lice iz naočara za sunce, ali se jasno vidi da blista, iako nema ni trunku šminke. Fotografije su prikupile preko 165 hiljada lajkova, ali i na hiljade komplimenata. "Izgledaš neverovatno", "Vau, ti si savršena", "Goriš, Nikol", "Kada je Bog stvarao savršenu ženu - to si bila to", "Tvoje lice je tako sjajno i zategnuto", "Toliko si lepa, ovaj čovek je pravi srećnik", Telo mojih snova", samo su neki od komentara.

1 / 10 Foto: Prinstcreen/Instagram

Inače, Nikol svoju savršenu figuru duguje pažljivo osmišljenoj rutini vežbanja, a kada je reč o ishrani tvrdi da jede sve, ali umereno i sa akcentom na zdraviju vrstu hrane. Takođe, vodi računa da svaki njen obrok sadrži izbalansiran odnos masti, ugljenih hidrata i proteina. Primera radi doručkuje tost od avokada sa poširanim jajima i dimljenim lososom ili zdravu ovesnu kašu sa šumskim voćem.

Kada je reč o vežbanju ova slavna lepotica praktikuje gotovo svakodnevne odlaske u teretanu, 20 minuta kardio treninga, planinarenje, jogu, dizanje tegova...

Podsetimo, Evans je nedavno prvi put otvoreno progovorio o romansi sa atraktivnom pevačicom, priznavši da je ona za njega "premija" i da je odmah znao da je ona ta.

"Ljudi uvek kažu: "Kada je to pravo, jednostavno znaš" i mogu iskreno da kažem da nikada nisam osetio taj trenutak. Ali sa Nikol jesam već u prvih nekoliko dana; bilo je sjajno i dalje je sjajno", rekao je on.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.