ISPROBAJTE "STOJEĆI 69": Totalno ćete POLUDETI, soba će da GORI od VRELINE
Ilustracija, Foto: Profimedia

CAKE ZA JOŠ BOLJI ODNOS

ISPROBAJTE "STOJEĆI 69": Totalno ćete POLUDETI, soba će da GORI od VRELINE

Neki parovi su možda doživeli iskrivljenu "raspodelu", odnosno distribuciju oralnog seksa, što bi možda želeli da isprave. Ako ste frustrirani zbog davanja više oralnog seksa nego što dobijate, 69 može da bude način da se vaša oralna iskustva uravnoteže. Sa ovom pozom niko neće biti zanemaren

Objavljeno: 21:52h

Klasična 69 poza u seksu koja omogućava da oba partnera istovremeno pružaju i primaju oralnu stimulaciju može biti još bolja i uzbudljivija, samo ako primenite neke nove cake.

Bez obzira na to je li poza 69 deo vašeg seksualnog repertoara ili nešto što ste jednom probali i bili pritom oduševljeni, ovaj detaljni vodič ima nešto što će vam pomoći da ovu pozu vidite u novom svetlu.

Zašto je poza 69 tako dobra, u čemu je njena tajna, kako da je "začinite i koje trikove i savete bi trebalo da primenite kako bi uživanje bilo još veće.

Dobra je za održavanje 'iskre'

- Parovi koji su u stanju da održe dugoročne zadovoljavajuće seksualne odnose imaju nekoliko zajedničkih stvari; jedna od njih je i osećaj za avanturu - kaže Kyle Zrenchik, dr. i seks terapeut.

- Budući da 69 zahteva malo pokušaja, grešaka i istraživanja, odličan je za vraćanje parova svesnijem pristupu seksu. Parovi koji isprobavaju stvari, eksperimentišu, istražuju, izazivaju sami sebe i jedan drugoga i koji su dovoljno hrabri da se bave stvarima van svog uobičajenog i klasičnog seksualnog repertoara, doživljavaju osećaj tajanstvenosti i ranjivosti, što su ključne komponente za kontinuirano, odnosno neprekidno zadovoljstvo, kaže Zrenchik.

Odlična ukoliko želite da održite ravnotežu u seksualnom životu

Neki parovi su možda doživeli iskrivljenu "raspodelu", odnosno distribuciju oralnog seksa, što bi možda želeli da isprave. Ako ste frustrirani zbog davanja više oralnog seksa nego što dobijate, 69 može da bude način da se vaša oralna iskustva uravnoteže. Sa ovom pozom niko neće biti zanemaren.

69
foto: Profimedia

Super za one koji vole puno stimulacije

Položaj 69 je odličan izbor za osobe koje žele da osete razne nadražaje koji im bude dodatnu strast. Kada istovremeno primate i dajete oralni seks, genitalno ste stimulisani, ali i uzbuđeni prizorima i zvukovima zadovoljstva vašeg partnera. Ova kombinacija može da dovede do ekstra jakih orgazama. Zadovoljstvo jer se vaš partner oseća dobro je intenzivan afrodizijak.

Drugačije varijante pozicije 69

Ruka kao dobra "pomoć"

Dok se položaj 69 tradicionalno koristi za oralni seks, možete ga malo izmeniti korištenjem ruku umesto usta. Poštujte ono što vaše telo oseća jer nije sramota ako vašem jeziku treba malo odmora.

Čučanj 69

Kako bi mogli da učestvujete u ovoj pozi, potrebno je da jedan partner sedi na podu sa ispruženim nogama ispred sebe, lagano raširenim. Druga osoba spušta svoje genitalije na partnerovo lice, držeći noge s obe strane partnerovih ramena na podu i saginje se kako bi zadovoljila partnera, oslanjajući se rukama na pod. Ovaj čučanj zahteva da ste u prilično dobroj formi, posebno ako želite da budete osoba koja radi čučnjeve, jer je potrebno puno snage da se tako zadržite i izdržite.

Stojeći 69

Još jedna izazovna opcija za one koji idu u teretanu je stojeći 69. U ovom položaju jedan partner stoji i podiže svog partnera u vazduh, dopuštajući mu da visi i izvodi oralni užitak naopako.

Udobnost je na prvom mestu

Prvo i najvažnije, radite ono što vam je oboma udobno. Teško je da uživate u nečemu ako vam je fizički neprijatno. Ako je jedna strana osetljiva ili klaustrofobična, razmislite o tome da legnete na bok ili da partner bude na vrhu. Ne pokušavajte da preskočite nelagodne poze samo da biste zadovoljili partnera; to je izgubljena situacija.

Koristite rekvizite

Ponekad je teško doći do partnera pod pravim uglom ili može da počne da vas boli vrat. Ako je to slučaj, možete da se poduprete pomoću jastuka ili pomagala kako biste dobili željenu visinu ili ugao.

Lubrikant

Ponekad postaje teško održavati usta vlažnima kada dugo uživate u partneru, s toga držite lubrikant pri ruci u slučaju da vam zatreba. Ako niste ljubitelj ukusa lubrikanta, možete da se odlučite za nešto aromatično, samo pazite da ne sadrži glicerin, koji može da izazove gljivičnu infekciju.

Mešajte položaje

Ako neko vreme ležite na boku, bole vas leđa ili bokovi, možda bi jedan partner mogao da legne na krevet sa 'obešenom' glavom dok je drugi na vrhu i drži vas rukama. Može biti gotovo nemoguće da doživite orgazam ako ste u neželjenoj fizičkoj boli ili vam je neudobno. Jednostavni ugođaj može uveliko da poboljša iskustvo i užitke za sve uključene.

(Espreso / Noizz)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.