NEVINA SAM UŠLA U BRAK, A KAD GOD SMO IMALI ODNOSE GODINAMA SE DEŠAVALO OVO U KREVETU: Muž je bio isfrustriran
Ilustracija, Foto: Profimedia

SUOČILA SE SA PROBLEMOM

NEVINA SAM UŠLA U BRAK, A KAD GOD SMO IMALI ODNOSE GODINAMA SE DEŠAVALO OVO U KREVETU: Muž je bio isfrustriran

Zbog problema koji ima se razvela

Objavljeno: 18:11h

Kendra Bler (39) imala je 19 godina kada se udala za muškarca svojih snova, ali su naišli na probleme kada su pokušali da “konzumiraju” svoj brak prve bračne noći.

Odrasla je u hrišćanskoj porodici, zbog čega je želela nevina da uđe u brak.

Nakon što je konačno rekla “Da” i udala se za onoga koga voli, Kendra je osetila da nešto nije u redu prve bračne noći.

– Pokušali smo da imamo seks, ali se to jednostavno nije desilo. Mislila sam da sam samo nervozna, jer nisam znala šta da očekujem. Odrasla sam u hrišćanskoj i konzervativnoj porodici i seks je bio nešto o čemu se u mojoj porodici nikada nije pričalo. Ali kada sam pokušala da vodim ljubav, osećala sam kao da postoji neka kost kroz koju moj muž nije mogao da prođe.

Proveli su nekoliko narednih meseci u očajničkom pokušaju da vode ljubav, ali bez rezultata, zbog čega je Kendra skupila hrabrost da razgovara sa svojom mamom o tome.

– Mislila je da možda imam debeo himen – kožu koja okružuje ili delimičo prekriva vaginalni otvor – i samo treba vremena da se on opusti. Moj muž i ja smo mesecima trpeli frustracije i znala sam da je stvar u nečemu drugom, ali svi su mi govorili samo da se opustim – rekla je ona.

seks
foto: Profimedia

Kendra se tada poverila tadašnjoj maćehi, koja ju je odvela kod ginekologa. Ali pregled kod doktora izazvao je istu reakciju.

– Moja automatska reakcija je bila da hiperventiliram, skupim noge i odgurnem doktora, govoreći mu da me ne dira. Doktorka mi je rekla da moram da zakažem još jedan pregled kako bi mogla da vidi u čemu je problem, ali ja nisam htela.

Prošlo je pet godina pre nego što je Kednra skupila hrabrost da poseti drugog lekara, a za to vreme njeno stanje je počelo da utiče na njen brak.

– To je loše uticalo na našu vezu i na kraju smo se rastali nakon 12 godina. Imali smo i druge probleme, nije bio u pitanju samo seks, tako da se nismo razveli samo zbog vaginizma – rekla je ona.

– Moj bivši počeo je da postaje ogorčen prema meni zbog toga. Nije iznenađujuće, bio je veoma frustriran.

U međuvremenu, Kendra je posetila drugog lekara koji joj je psotavio dijagnozu vaginizma.

– Osetila sam olakšanje kada mi je rekla šta imam jer se pokazalo da nisam luda. Takođe mi je rekla da nisam jedina koja ima ovo. Uprkos njegovoj povremenoj frustraciji, moj tadašnji muž mi je davao podršku. Bio je uz mene više nego bilo koji drugi muškarac u mom životu, iako nismo imali seks 12 godina.

– Vremenom je postajao nestrpljiv i počeo da postavlja pitanja vezano za decu. Razumela sam njegovu frustraciju, ali mi je time davao dodatni pritisak.

Seks
foto: Profimedia

Očajna, Kendra je potonula u depresiju, plašeći se da nikada neće imati normalan seksualnu život.

– Čak bih rekla svom mužu da vodi ljubav sa drugim ženama i da sa njima pravi decu. Nisam to želela, ali sam se osećala frustrirano.

Nažalost, Kendrin brak se završio 2021. godine, nakon čega je upoznala svog dečka Šona Rajsa (38).

– Odlučila sam da pričam o vaginizmu već na drugom ili trećem sastanku. Da sam čekala duže od toga, osećala bih se kao da ga lažem. On mi je rekao da nije sa mnom zbog seksa i da želi vezu sa mnom. Bio je to neverovatan odgovor kakav se ne dobija često – objašnjava ona.

– Uspeli smo da imamo seks nekoliko puta, tako da sam se zbog toga osećala manje krivom. Sada sam zabrinuta za svoje godine, ali Šon i ja smo odlučili da ako ne možemo da imamo svoje biološko dete u narednih nekoliko godina, onda ćemo ga usvojiti.

Hvaleći Kendrinu hrabrost, Šon je rekao:

– Mislim da je Kendra neverovatna žena. Sigurno joj je teško, ali se ja trudim da budem tu za nju i da joj pružim utehu i pomognem joj da se ne oseća izolovano.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.