IMAM VRHUNSKE ODNOSE SA LJUBAVNIKOM, TAKO KAŽNJAVAM MUŽA: Kada završimo, OSEĆAM SE OVAKO
Foto: Profimedia

IZMEĐU DVE VATRE

IMAM VRHUNSKE ODNOSE SA LJUBAVNIKOM, TAKO KAŽNJAVAM MUŽA: Kada završimo, OSEĆAM SE OVAKO

Ne zna kako prijeći preko njegove afere i nastaviti s njihovim brakom pa za savjet pita stručnjakinju

Objavljeno: 14:52h

Pre nekoliko meseci saznala sam da je moj muž imao aferu koja je trajala neko vreme. Poludela sam i izbacila ga u početku, ali on je prekinuo aferu, bio je pun griže savesti i molio je za još jednu priliku - napisala je jedna žena za Mirror.

Stvar je u tome da ga i dalje voli, ali je bila besna na njega. Na kraju je započela osvetničku aferu s muškarcem kojeg je upoznala na internetu samo da dodatno zakomplikuje stvari.

. - Seks je super, ali ne volim ga i osećam se loše nakon toga jer znam da to radim da povredim svog muža. Nemam pojma gde da idem odavde. Sve je vrlo pomešano – možete li pomoći? - pitala je stručnjakinju.

Seks
foto: Profimedia

. - Ljuti ste, ali pokušaj da se nosite s tim besmislenim seksom s dečkom kojeg ne volite nije ispravan način. Mislim da je jedini način da se nosite s tim ako želite ostati zajedno da budete potpuno iskreni jedno prema drugome, izbrišete sve i posvetite se terapiji. Morate otkriti zašto je vaš brak bio loš i možete li prevladati probleme. Možda ćete na terapiji shvatiti da ne možete spasiti vezu, ali nadamo se da ćete bolje razumeti što je pošlo po zlu - odgovorila joj je Coleen Nolan.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.