U AFERI SAM SA UDATOM ŽENOM, ALI JEDNO NE ŽELI DA MI URADI: Iako tvrdi da sam bolji i od njenog MUŽA
Foto: Profimedia

PREKIPELO MU

U AFERI SAM SA UDATOM ŽENOM, ALI JEDNO NE ŽELI DA MI URADI: Iako tvrdi da sam bolji i od njenog MUŽA

- Ne možete je naterati da napusti muža. Možda joj se iskreno sviđate i teško joj je prekinuti odnos ili vas samo koristi. Budite iskreni i recite joj kako se osećate- odgovorila je Deidre

Objavljeno: 12:05h

Zaljubljen sam u udatu ženu. Znam da je to pogrešno, ali ne mogu pomoći sebi. Svake nedelje, kad se nađemo, obećava da će ostaviti muža, ali to se nikad ne desi. Uvek postoji izgovor zašto je i dalje s njim - napisao je jedan muškarac za The Sun.

Toliko voli ovu ženu i želi biti s njom kako treba, ali počinje sumnjati da ona ne oseća isto. Upoznali su se na web stranici i već godinu dana imaju aferu. Rekla mu je da nije zadovoljna svojim mužem i da se više ne seksaju, ali možda to nije istina. Sada se pita šta može napraviti da ona ostavi supruga.

Seks
foto: Profimedia

- Ne možete je naterati da napusti muža. Možda joj se iskreno sviđate i teško joj je prekinuti odnos ili vas samo koristi. Budite iskreni i recite joj kako se osećate. Znam da je bolno, ali možda bi bilo najbolje da prihvatite da ona neće biti vaša i usmerite svoju pažnju na pronalaženje nekoga novog - odgovorila mu je Deidre.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.