VIĐALI SMO SE 6 MESECI, PA SAM SAZNAO DA JE UDATA: Sada STREPIM zbog 1 STVARI
Ilustracija, Foto: Printscreen/youtube

aFEra

VIĐALI SMO SE 6 MESECI, PA SAM SAZNAO DA JE UDATA: Sada STREPIM zbog 1 STVARI

Par meseci kasnije ponovo smo počeli pričati i nastavili smo se viđati oko šest meseci. Juče sam saznao da je devojka bila verena još 2018. godine i da se udala prošle godine

Objavljeno: 15:47h

Internetska platforma Reddit svakoga dana omogućava ljudima da komentarišu aktualne događaje iz politike, showbiza i lifestylea, ali i privatne probleme. Redditova podtema o vezama,primera radi, posebno je popularna među korisnicima iz čitavog sveta.

Na njoj se od juče intenzivno komentariše problem korisnika pod nadimkom zmoyer32 koji traži savet jer je otkrio da je žena koju je povremeno viđao – udata. Reč je o problemu koji je podelio mišljenja među korisnicima. I dok jedni tvrde da bi voleli znati da ih je neko prevario, drugi smatraju da bi zmoyer32 trebao zaboraviti na čitavu stvar jer će njegovo priznanje verovatno završiti fizičkim obračunom. Evo što je zmoyer32 podelio na Redditu:

- Trebam ili reći muškarcu da ga je njegova supruga prevarila sa mnom? Imam 24 godine i pre nekog vremena počeo sam izlaziti s dve godine starijom devojkom. Hodali smo zajedno oko tri meseca, ali smo nakon vremena prekinuli. Par meseci kasnije ponovo smo počeli pričati i nastavili smo se viđati oko šest meseci. Juče sam saznao da je devojka bila verena još 2018. godine i da se udala prošle godine!

- Razgovarao sam s njom o tome i naravno rekao joj da se više ne možemo viđati. Rekao sam joj da mora biti iskrena sa suprugom i reći mu što je učinila. Ne poznajem njenog supruga jer ne živimo blizu, ali znam kako se zove. Ona je rekla da će reći suprugu za prevaru, ali mislim da će lagati i reći mi da mu je rekla iako to neće učiniti. U prošlosti sam bio žrtva prevare i znam kako je biti na drugoj strani. Ja bih želeo znati na njegovom mestu. Ne znam koji je pravi način da to učinim. Kako bih se trebao ponašati u ovoj situaciji?

"Definitivno mu reci. On zaslužuje da zna. Sumnjam da si ti jedina osoba s kojom je imala aferu. Isto bi vredilo i u situaciji da je muškarac prevario ženu. Prevareni ljudi trebaju znati. Pošalji mu delove vaših razgovara kao dokaz" savetovao mu je korisnik pod nadimkom Familiar_Ticket_1628. S druge strane korisnica Mayasophia05 smatra da to nije njegov cirkus, da mu je najbolje prekinuti vezu i nastaviti sa svojim životom bez uplitanje u probleme ovog bračnog para.

(Espreso/ Zadovoljna)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.