SA MUŽEM SAM VODILA LJUBAV SVAKO JUTRO, PA JE DOPUSTIO DA SPAVAM SA DRUGIMA I DA MI RADE ŠTA ŽELE: Uslov je JEDAN
Foto: Profimedia

šokantno

SA MUŽEM SAM VODILA LJUBAV SVAKO JUTRO, PA JE DOPUSTIO DA SPAVAM SA DRUGIMA I DA MI RADE ŠTA ŽELE: Uslov je JEDAN

Njihov odnos je po mnogo čemu neobičan

Objavljeno:

Meri Njuberi (30) i njen nevenčani suprug Ben Elks (31), zajedno su 12 godina i imaju dvoje dece.

A da bi jedno drugom ispunili najveće seksualne želje, Meri je dobila “dozvolu” da spava s drugim muškarcima.

– Na početku naše veze, vođenje ljubavi je bilo dugo i strastveno i trajalo je satima. Međutim, kada su deca došla svelo se na “brzinski” seks, obično ujutru pre nego što Ben ode na posao. Meni su nedostajali oni senzualni maratoni u krevetu, ali posle nekoliko godina sam shvatila šta zaista želim – priča Meri i dodaje:

– Neverovatno me uzbuđuje pomisao na igrice sa vezivanjem i potčinjavanjem, ali Bena to ne zanima. Probali smo jednom, čak sam koristila i lisice za ruke, ali sve je delovalo isforsirano. Nijedno od nas nije uživalo u tome, i na kraju sam ja bila potčinjena, iako želim da budem dominantna strana.

Seks
foto: Profimedia

– Srećom, mi od početka otvoreno razgovaramo o svemu i on mi je priznao da ga fetiši ne zanimaju i da imam njegovu dozvolu da potražim drugog muškarca koji će mi ispuniti tu fantaziju. A tada me je iznenadio kada mi je rekao da bi voleo da me gleda dok vodim ljubav s drugim muškarcem. To mi je zvučalo kao idealno rešenje, jer oboje ćemo dobiti ono što želimo – objašnjava Meri.!

– U julu prošle godine, prvi put sam se videla s drugim muškarcem, a jedini Benov uslov je bio da mu pošaljem poruke pre, za vreme i posle akcije. Ideja je bila da Bena uzbudimo tim porukama i da posle toga on i ja imamo sjajan seks. Nije nam upalilo, jer se Ben osećao isključenim iz cele priče. Ali, to ne znači da sam ja prestala da se viđam s drugim muškarcima. Trernutno sam u kontaktu s nekoliko tipova koji kažu da vole vezivanje, i samo moja konverzacija sa njima je bila dovoljna da se Ben uzbudi kao nikada ranije – navodi Njuberi.

– Kada mi je Meri rekla šta zaista želi u spavaćoj sobi, bio sam šokiran. Ali, važno je da oboje uživamo u seksu, i da ona dobije šta želi, bez obzira što se radi o drugim muškarcima. U suprotnom, to bi dovelo do ogorčenosti u vezi. Ako u krevetu ne možete partneru da pružite ono što želi, on će zadovoljstvo pronaći na drugoj strani, a to je poslednja stvar koju želim – iskren je Ben.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.