SUPRUGA ME JE OPTUŽILA ZA AFERU ZA 18-GODIŠNJAKINJOM: Poludela je kada je videla šta sam krio u telefonu
Foto: Profimedia

U PROBLEMU

SUPRUGA ME JE OPTUŽILA ZA AFERU ZA 18-GODIŠNJAKINJOM: Poludela je kada je videla šta sam krio u telefonu

Nekoliko devojaka mu je reklo da imaju 18 godina, a on im je rekao da je prestar da razgovara s njima, ali one su bile stvarno koketne

Objavljeno:

Službeno je, ja sam idiot. Dopisivao sam se s devojkama od 18 godina, a sada se moja žena ponaša kao da sam imao aferu. Počeo sam razgovarati s njima samo zato što mi je bilo dosadno i osećao sam se usamljeno, ali ne želi me ni poslušati - napisao je jedan muškarac za The Sun.

Venčali se se pre godinu dana. Ipak, nakon uzbuđenja oko venčanja, vratili su se u rutinu kod kuće i sve je bilo dosadno. Od svog detinjstva on se bori s depresijom i ponovno se počeo osećati jako jadno.

- Moja supruga je uvek išla rano u krevet, jer naša deca ustaju u 6 ujutro, a meni je dosadno sedeti sam dole. Na telefonu mi se pojavio oglas za web-mesto za razgovor i pomislio sam: "Šta loše se može dogoditi?" - nastavio je.

U početku je razgovarao s bilo kim, i muškarcima i ženama. Muški razgovor bio je uglavnom o fudbalu, ali nekoliko žena ga je podstaklo da upali kameru. Nekoliko devojaka mu je reklo da imaju 18 godina, a on im je rekao da je prestar da razgovara s njima, ali one su bile stvarno koketne.

- Sve se srušilo kad sam ostavio telefon na sofi da odem do toaleta, a moja žena je sišla popiti vode i ugledala jednu od njih na ekranu. Poludela je. Rekao sam da je to samo razgovor, ali ona je uverena da sam bio barem a jednom od njih. Sada se osećam još više depresivno Neće razgovarati sa mnom osim što mi je rekla da mi više nikada neće verovati - požalio se.

- Molite svoju ženu za oproštaj. Nađite trenutak da objasnite da ste se osećali slabo i da su vam stvari izmakle kontroli, ali nikada ne biste fizički varali i jako vam je žao. Maknite se s ovih stranica i izbrišite aplikacije kako biste joj pokazali da ste iskreni. Provedite neke promene tako što ćete biti roditelj koji rano ustaje sa svojim sinovima. Pustite svoju ženu da se odmori i pobrinite se da zna da nećete opet zabrljati stvari tako što ćete joj posvetiti svu svoju pažnju - odgovorila mu je Deidre.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.