EVO ŠTA SE DEŠAVA TOKOM ČUVENOG ORGIJANJA: Nećete verovati šta rade međusobno, SVE JE ISPLIVALO U JAVNOST
Foto: Profimedia

seks druŽENja

EVO ŠTA SE DEŠAVA TOKOM ČUVENOG ORGIJANJA: Nećete verovati šta rade međusobno, SVE JE ISPLIVALO U JAVNOST

Samo je hodao naokolo i svaki put kad bi se neka devojka sagnula, udario bi ju po zadnjici i govorio: 'Boys, boys, lads, lads, lads'. Potrčala sam prema njemu i izbacila ga, ispričala je nadzornica Mia

Objavljeno: 12:32h

Radi se o ljudima iz Velike Britanije čiji posao je nadzirati goste tokom vrućih intimnih zabava u seks klubovima, a koji su odlučili podeliti svoja iskustva s javnošću. Kažu da, ukoliko neko radi probleme ili se ne pridržava unapred određenih pravila, imaju ovlašćena izbaciti ga iz kluba. Uglavnom to pokušavaju napraviti suptilno kako ne bi remetili zabavu ostalim gostima.

'Seks policajci' su zapravo obučeni članovi osoblja koji nose posebnu uniformu čiji zadatak je paziti na dobrobit gostiju. Jedan od njih, poznat samo kao Alex, najčešće se, kaže, susreće sa gostima koji prelaze neke granice i dogovore.

- Na primer, izbacio sam jednog tipa zbog pokušaja iniciranja seksa kad je dogovor bio samo oralni seks. Ona je rekla: 'Ne!', a on ju je uhvatio za kosu i nastavio s oralnim seksom pa opet pokušao ići dalje od toga. To je bilo očigledno kršenje pristanka - prisetio se i dodao da se žena tresla od šoka.

- Njegovo objašnjenje koje sam mnogo puta čuo, bila je ta da ga je ona 'gledala na određeni način i pogledom pozivala da nastavi'. Međutim, vizuelni znakovi se nikad ne mogu računati kao pristanak - pojasnio je.

Dodao je i kako je jednom morao izbaciti drugog muškarca jer je zgrabio ženu za kosu dok se ona 'igrala sa drugom ženom'.

Seks
foto: Profimedia

Njegova kolegica, poznata samo kao Mia, nadovezala se kako je jednom izbacila muškarca jer je posmatrao grupu lezbejki koje su se 'igrale'.

- Njihova igra ga je toliko uzbudila da je prišao i gledao. Prišla sam mu i rekla vrlo ljubazno: 'Shvatam da je ovo stvarno uzbudljivo za tebe, ali to nije cool ponašanje'. Odgovorio je da mu je taj prizor ulepšao dan - ispričala je 'seks policajka' Mia.

Prisetila se još jedne privatne zabave na kojoj je probleme stvarao mlad i otmen dečko.

- Samo je hodao naokolo i svaki put kad bi se neka devojka sagnula, udario bi ju po pozadini i govorio: 'Boys, boys, lads, lads, lads'. Potrčala sam prema njemu i povikala: 'Odj... odmah iz moje tamnice. Ovde nisi dobrodošao' - opisala je taj slučaj.

O svom iskustvu progovorio je i Rich koji kao profesionalni seks nadzornik radi već šest godina. On je pojasnio kako zapravo često nema jasnih znakova problema, već on uglavnom prekida scene na temelju osećaja. Opisao je seansu gde je dogovor bio vezanje i lupkanje po ppzadini.

- Ženin govor tela delovao je drveno, a lice joj je bilo bezizražajno i činilo se da se trgnula od njegovog dodira. Muškarac je izvadio kondom, što mi je nagovestilo da želi ići u ženu. U tom trenutku sam prišao i zamolio ga da prestane jer se činilo da osoba s kojom se igrao nije reagovala na način koji bih to obično očekivao. Postao je agresivan, ali je pristao maknuti se dok ne porazgovaram s njegovom partnerkom - ispričao je Rich.

Zavođenje, Ljubav, Seks, Sex
foto: Profimedia

Ta žena mu je ispričala kako nije imala nikakvih ranijih iskustava s BDSM-om (BDSM - Bondage, Discipline, Dominance, Submission, Sadomasochism - u prevodu - vezanje, disciplina, dominacija, pokornost, sado-mazo). Pristala je na taj angažman samo zato što je on na nju vršio pritisak. Napomenula je da se nije tako s njim dogovorila, a o seksualnom kontaktu pogotovo nije bilo govora.

- Pozvao sam osiguranje da izbace tog muškarca, a onda sam je uspeo ponovno spojiti s njenim prijateljima. Koliko god bi prekidanje nekoga u akciji moglo biti ometajuće, radije napravim to i pogrešim nego da ignorišem svoju zabrinutost kao preteran oprez i tako potencijalno zanemarim ozbiljno kršenje dogovora - dodao je, a prenosi Daily Mail.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.