DVA PUTA SAM GA VARALA I TO JE PROGUTAO: Ali DRUGI je toliko dobar u KREVETU, JEDNO mi stalno radi
Foto: Profimedia

IZMEĐU DVE VATRE

DVA PUTA SAM GA VARALA I TO JE PROGUTAO: Ali DRUGI je toliko dobar u KREVETU, JEDNO mi stalno radi

Želi da sačuva brak, ali ne može da prekine aferu!

Objavljeno:

Diedre je stručnjak za ljubavne i porodične probleme. Ovoga puta pisala joj je žena koja je prevarila muža. Prevarila sam muža i saznao je, a zatim mi i oprostio. Prevarila sam ga drugi put i opet mi je oprostio, ali mi je rekao da ako to uradim treći put neće više imati razumevanje.

Imam 28, a moj muž 34 godine. U braku smo šest godina, živeli smo mirno, ali ne mogu reći da je reč o velikoj strasti i ljubavi. U firmu u kojoj radim, došao je novi kolega koji mi se odmah svideo i ja njemu, odmah je bilo jasno da se privlačimo seksualno. Nije bilo ničega među nama, međutim za vreme pandemije smo se zbližili.

Moj muž je jedne večeri izašao sa prijateljima na piće, a on se javio i predložio da se vidimo. Razgovarali smo dugo i jedno drugom priznali da osećamo nešto, a nedugo nakon toga završili smo na zadnjem sedištu automobila i skidali smo odeću jedno drugom.

Viđali smo se mesecima, a za to vreme moj suprug je mislio da izlazim sa drugaricama. Kada je spazio jedne večeri modricu na mom vratu, koju ja pre toga nisam videla, odmah je shvatio o čemu se radi. Takođe je shvatio i sa kime sam u vezi jer sam ga ranije pominjala.

Seks
foto: Profimedia

Neko vreme nismo razgovarali, a onda mi je rekao da želi da probamo ponovo i da mi oprašta. Napustila sam stari posao i prekinula kontakt sa kolegom. Međutim, ubrzo mi se ponovo javio i vratili smo se na staro.

Ne mogu da odolim jer je seks toliko dobar i čini da se osećam poželjno.

Diedre je odgovorila: Čini se da ste se tako reći zaglavili u odnosu koji vam ne donosi ništa dobro. Udati ste, a realno imate problem u braku koji možete rešiti samo tako što ćete otvoreno razgovarati sa mužem, saopštiti mu problem i predložiti da ga rešite zajedno, tako što ćete unaprediti svoj seksualni život. Prevara vam u tome neće pomoći.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...
counterImg

Espreso.co.rs


Adria media