REKLA MI JE OVO U PROLAZU I URADIO SAM TO IAKO SAM OŽENJEN: Nekoliko puta smo završili u KREVETU, ODLEPIO SAM
Foto: Profimedia

zaluđen

REKLA MI JE OVO U PROLAZU I URADIO SAM TO IAKO SAM OŽENJEN: Nekoliko puta smo završili u KREVETU, ODLEPIO SAM

Jedan slučajni susret mu je promenio život

Objavljeno: 10:59h

Slučajni susret u pabu je bio dovoljan jednom Englezu da traži razvod braka, ali sada ima još jedan problem.

– Ja imam 46, a moja žena 43 godine i u braku smo 15 godina. Imamo dve ćerke. Supruga ne radi i vodi računa o deci. Uvek smo se dobro slagali, ali sada smo već u fazi kada smo više prijatelji nego ljubavnici – priča on i dodaje:

– Naš seksualni život ne postoji već godinu dana. Jedne večeri sam s prijateljima izašao u pab, i to mi je promenilo život. Primetio sam da me posmatra prelepa žena. Razmenili smo poglede i ona mi se nasmešila. Kada je prolazila pored mene, dobacila mi je samo dve reči: Zdravo, lepotane! Srce mi je zaigralo i jedva sam se smirio.

– Nešto kasnije sam izašao u baštu da bih zapalio cigaretu i ona je bila tamo. Nikada u životu nisam osetio takvu privlačnost s nekim. Počeli smo da se ljubimo, ali nas je prekinuo moj prijatelj. Nisam uspeo ni da uzmem njen broj telefona, ali sam stalno razmišljao o njoj. Toliko sam bio obuzet njom, da sam odmah kada sam došao kući, ženi rekao da želim razvod – objašnjava muškarac.

– Iako smo se razveli, ja još živim u našoj kući dok ne pronađem drugi smeštaj. Ne znam kako, ali nekoliko puta smo završili u krevetu i seks je bio neverovatan. Supruga mi je predložila da odemo na savetovanje za parove i da probamo još jednom. Ona je ubeđena da to može da funkcioniše, ja ne mislim tako – iskren je Britanac.

– Ona se iz petnih žila trudi da ponovo obnovimo vezu, iako je u većini slučajeva odbijam, povremeno vodimo ljubav. Situacija je veoma čudna, i bez obzira koliko se ona bori za nas, meni to nije dovoljno. Jednostavno, moje srce je na drugom mestu – zaključio je on.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.