VARALA DEČKA SA MATORCEM I ONDA SE ZALJUBILA U NJEGA! Kad je htela da RASKINE, uradio joj je nešto STRAŠNO!
Ilustracija, Foto: Profimedia

neverica

VARALA DEČKA SA MATORCEM I ONDA SE ZALJUBILA U NJEGA! Kad je htela da RASKINE, uradio joj je nešto STRAŠNO!

Mislila sam da će biti veoma zanimljivo otići na večeru s nekim novim

Objavljeno:

Odluka da prevari dečka sa starijim muškarcem, na početku je delovala kao dobra ideja za jednu Engleskinju, ali ubrzo se sve promenilo.

“Imam 29 a moj partner 35 godina. On je zbog posla vezan za Bliski Istok i tamo provodi većinu vremena, a meni je dosadno kada nije tu”, započinje ona svoju priču.

“Prošle godine sam počela da se preko interneta dopisujem sa muškarcem koji ima 40 godina. On je razveden i takođe putuje zbog poisla, ali samo po Velikoj Britaniji”, navodi devojka i nastavlja:

“Upoznali smo se kada je dolazio u moj grad. Mislila sam da će biti veoma zanimljivo otići na večeru s nekim novim. Ono što nisam očekivala je da će me on totalno osvojiti. Budući da je stariji preuzeo je kontrolu nad svime što radimo, on čak odlučuje i šta ću ja da naručim za večeru”, kaže Britanka.

Seks
foto: Profimedia

“Bio je pravi džentlmen, i naredne večeri smo se ponovo videli, pozvao me je u svoju hotelsku sobu. Bio je veoma nežan i imali smo neverovatan seks, naročito kada se ima u vidu da dugo nisam vodila ljubav. On je moj gospodar, radila sam sve što on hoće i kada hoće”, objašnjava ona.

“U međuvremenu rešila sam da raskinem sa dečkom jer on, čak i kada je mogao, nije se trudio da dođe kući. I svom ljubavniku sam rekla da sam voljna da prekinem vezu s dečkom, kako bih bila samo sa njim. Međutim, narednog jutra, dok je on bio u kupatilu, videla sam poruku na njegovom telefonu i shvatila da se dopisuje sa još nekom ženom. A onda mi je priredio još jedno iznenađenje i saopštio mi da ima devetnaestogodišnju ćerku koja živi sa njim”, priča razočarana devojka.

“Rekao mi je da još nije spreman da ćerki kaže za mene, jer nije siguran kako će ona regovati. Pitala sam ga šta onda da ja radim, a on mi je ravnodušno odgovorio: To ti je što ti je”, zaključila je Engleskinja.

(Espreso/Objektiv.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.