SHVATILA KAKO JE DEČKO VARA PA PODELILA SAVETE! "Ako vaš muškarac počne ovo da radi, pakujete kofere"
Dijana, Foto: Printscreen/TikTok/soapsterz_shop

prevara

SHVATILA KAKO JE DEČKO VARA PA PODELILA SAVETE! "Ako vaš muškarac počne ovo da radi, pakujete kofere"

Ovim video je pokrenuo lavinu komentara u kojima su druge žene pisale kako su otkrile da ih bivši partner vara

Objavljeno:

Dijana je preduzetnica i osnivačica jednog kozmetičkog brenda, a u videu na TikToku je otkrila neobičnu stvar koju je njen partner počeo da radi zbog čega je saznala da je vara.

- Ono na što morate obratiti pažnju je ako počne da odlazi u kupatilo malo češće nego obično, pogotovo ako pojača zvuk na telefonu skroz do kraja i počne se smejati kao da stvarno nešto gleda. Međutim, on zapravo šalje poruke ostalim devojkama i govori im da radi drugu smenu i da će im poslati poruku čim bude mogao. Takođe, ako počne češće da odlazi u kupatilo kada zajedno odete u restoran ili na slična mesta - rekla je u videu koji je brzo sakupio preko 130 hiljada pregleda.

Ovim video je pokrenuo lavinu komentara u kojima su druge žene pisale kako su otkrile da ih bivši partner vara. Devojka je objavila još nekoliko klipova na ovu temu, odnosno kako prepoznati da vas vaš muškarac vara.

Jedna žena je napisala da je otkrila je njen suprug vara kada je počeo da spava na kauču, dok je druga rekla da je primetila da stvari nisu kao ranije i da je njen partner počeo da zaključava vrata iza sebe.

Treća je komentarisala da je jedan od očiglednijih znakova, da muškarac vara, kada počne da dopušta ženi da plaća za sve.

Jednostavno, bilo kakve promene u rutini mogu biti vrlo sumnjive istakla je Dijana.

Bonus video:

03:35

kija

(Espreso/Naj Žena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.