OVAKO ĆETE ZNATI KOLIKI MU JE "PONOS", BEZ SKIDANJA! Stručnjak otkrio 1 TRIK, lako ćete otkriti sa čim raspolažete
Ilustracija, Foto: Profimedia

vredi pokušati

OVAKO ĆETE ZNATI KOLIKI MU JE "PONOS", BEZ SKIDANJA! Stručnjak otkrio 1 TRIK, lako ćete otkriti sa čim raspolažete

Lekar Karan Rajan je citirao urološko istraživanje iz 2011. za koje je rekao da je otkrilo metodu procene veličine penisa.Naime, dovoljno je samo pogledati muškarcu u ruke

Objavljeno: 18:35h

Lekar Karan Rajan je otkrio nekonvencionalan način da se proceni veličina muškog ponosa i to jednostavnim pogledom na ruke muškarca. TikTok video u kojem je prikazana metoda za merenje penisa prešao je 1,5 miliona pregleda na video platformi.

- Veličinu muškog polnog organa možete pogoditi po tome koliko mu je kratak kažiprst - rekao je dr. Karan Rajan, koji ima TikTok profil pod nazivom @dr.karanr. Ovaj lekar je citirao urološko istraživanje iz 2011. u Asian Journal of Andrology, za koje je rekao da je otkrilo da 'ako je kažiprst kraći u poređenju s prstenjakom, to znači da muškarac ima veći penis'.

- Ovo je poznato kao odnos druge i četvrte znamenke, a računa se tako da se dužina kažiprsta podeli s dužinom domalog prsta. Što je kažiprst manji, to je manji odnos - nastavio je Rajan. Razmišljajte o tome kao o urološkoj verziji korištenja podlaktice za izračunavanje veličine stopala.

Naravno, ova često citirana formula očito nije korisna samo za procenu veličine nečijeg falusa.

- Manji odnos brojki ukazuje na visoku izloženost testosteronu. Prema studiji, testosteron ne kontroliše samo buduću dužinu penisa već i buduću dužinu prsta - objasnio je medicinski stručnjak.

Međutim, nemojte još meriti svoj penis, jer ova korelacija 'nije čvrsto pravilo', napisao je lekar na TikToku u komentarima.

- To je zanimljiva studija, ali nikako pravilo - pojasnio je stručnjak.

- Dok se žene pitaju je li to istina, muškarci još gledaju i upoređuju svoje kažiprste i prstenjake - glasio je jedan od komentara ispod videa.

Drugi je pak napisao: 'Pitam se koliko muškaraca je odmah pogledalo svoje prste'.

Ovo očito nije jedini neortodoksni način za procenu proporcija penisa. Naime, istraživanja su pokazala da što je veći nos muškarcu, to mu je veći penis.

Naučnici još osporavaju važnost veličine penisa sa studijama koje tvrde da dužina ne određuje može li muškarac zadovoljiti svoju partnerku ili uživati ​​u seksu. U međuvremenu, druga istraživanja sugerišu da veličina igra faktor u plodnosti, budući da je manja verovatnoća da će muškarci koji imaju manji polni organe postati očevi, piše New York Post..

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.