OSTALA JE U ŠOKU KADA JOJ SE JAVILA LJUBAVNICA NJENOG MUŽA: Nije mogla da VERUJE šta vidi svojim OČIMA
Ljubav, Foto: Profimedia

AUUU

OSTALA JE U ŠOKU KADA JOJ SE JAVILA LJUBAVNICA NJENOG MUŽA: Nije mogla da VERUJE šta vidi svojim OČIMA

Ja verovatno ne bih nikada ni saznala za prevaru, da mi njegova ljubavnica, besna jer je on raskinuo s njom, poslala slike njihovog seksa

Objavljeno:

Saznanje da vas muž vara nikada nije prijatno, ali šta tek reći za slučaj Engleskinje koja je preljubu otkrila nakon što joj je ljubavnica njenog supruga poslala njihove lascivne slike.

– Ja imam 31, a moj suprug 35 godina. Imamo dve ćerke. Moj svet se srušio kada sam pre pola godine saznala da je moj muž imao ljubavnicu godinu dana- počinje ona svoju priču.

– Ja verovatno ne bih nikada ni saznala za prevaru, da mi njegova ljubavnica, besna jer je on raskinuo s njom, poslala slike njihovog seksa. Umalo nisam povratila kada sam videla ove odvratne fotografije koje su očigledno snimljene u njenoj spavaćoj sobi – navodi žena.

– Ali to nije bilo ono najgore, život mi se zgadio kada sam videla da je njegova ljubavnica debela, ružna i mnogo starija od mene – kaže Britanka i nastavlja:

– Kada sam se suočila s mužem, on je rekao da su njih dvoje samo jednom vodili ljubav, ali kada sam mu ja pokazala različite datume na slikama, promenio je priču i rekao da su godinu dana imali aferu, ali da je sada s tim završeno.

– Bila sam besna kao ris što me je varao, ali ne mogu da verujem da je imao aferu s nekim tako odvratnim. Mnogo vodim računa o izgledu i mislim da sam u dobroj formi. Otkada sam saznala za preljubu, ne dozvoljavam mužu ni da me pipne, a kamoli nešto drugo – navodi Engleskinja.

– Da budem iskrena, posle rođenja mlađe ćerke, izgubila sam interesovanje za seks, dok je on uvek imao visok seksualni nagon. Čak me je pitao i da li sam za “otvoreni brak” ili za svingerske zabave, ali sam to odbila jer me to nimalo ne privlači – objašnjava žena.

– Rekao mi je da mu nedostaje vođenje ljubavi, ali kako da se pretvaram da ga želim. Gde da krenem odavde? Ne želim da izgubim svoju porodicu – zaključila je Britanka.

(Espreso / The Sun)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.