SPAVA SA KOMŠIJOM SVOJE MAJKE: On je OŽENJEN, a plaši se 1 STVARI!
Ilustracija, Foto: Profimedia

ispovest

SPAVA SA KOMŠIJOM SVOJE MAJKE: On je OŽENJEN, a plaši se 1 STVARI!

Rekao joj je da se zaljubljuje u nju, iako je već jednom pokušala da prekine njihovu vezu, ali je sada postao veoma hladan prema njoj

Objavljeno:

- Ja sam sa komšijom svoje majke zbog seksa. Moja majka ima srčano oboljenje pa dolazim najmanje dva puta nedeljno da joj pomognem, ali sam najsrećnija kada imam seks sa njenim oženjenim komšijom u njegovoj garaži - napisala je jedna žena za The Sun.

Preko leta su u komšiluk došle nove komšije, a nepoznati muškarac joj je odmah zapao za oko. Upoznali su se preko ograde u svojim baštama i ona je odmah osetila vezu sa njim. Odlučila je da ga pozove na piće i da ga bolje upozna.

Seks
foto: Profimedia

- Nakon što smo malo popili, razgovor je prešao u flert. Rekla sam mu da sam sama, a on je bio šokiran i pitao me kako to da nemam nikoga. Zatim se nagnuo napred i poljubio me. Mesecima nisam imala nikoga i bilo je sjajno imati nekoga ko me je želeo. Ne znam šta mi se desilo, ali imali smo neverovatan seks u garaži – nastavila je ona.

Od tada se čuju porukama, a on je zove kada poseti majku. Imaju seks svaki put - u maminom autu ili na tatinom stolu. Rekao joj je da se zaljubljuje u nju, iako je već jednom pokušala da prekine njihovu vezu, ali je sada postao veoma hladan prema njoj. On zna da ne može mnogo da zahteva od njega jer je oženjen i ima decu, ali želi da zna gde su oni u vezi.

- Ova veza ne vodi nikuda. Kako kažete, on je oženjen i ima decu, tako da je za vas ova veza samo seks. Ne želite da uništavate tuđi brak, niti želite da učinite stvari neprijatnim za svoju majku, možda će njenim komšijama trebati malo vremena, pa je najbolje da se u stvari sprijateljite. Nemojte se zadovoljiti seksom sa oženjenim muškarcem. Zaslužujete da budete u vezi sa nekim ko vas stavlja na vrh svoje liste prioriteta - odgovorila je Deidre.

(Espreso / Večernji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.