PLAŠI SE ZA VEZU ZBOG NAČINA NA KOJI JE POČELA: Strahuje da će njen dragi SVAŠTA DA URADI
Ilustracija, Foto: Profimedia

au

PLAŠI SE ZA VEZU ZBOG NAČINA NA KOJI JE POČELA: Strahuje da će njen dragi SVAŠTA DA URADI

Sedam mesta na kojima svaka žena želi da je volite, a nijedno nije - usne!

Objavljeno: 17:41h

Plaši se da će učiniti isto što je učinio svojoj bivšoj devojci kada je započeo aferu sa njom, tako da ne zna šta da radi.

-Moj dečko i ja smo počeli da izlazimo pre oko tri godine, kada smo radili zajedno. Bili smo u kasnim dvadesetim i oboje smo u to vreme bili sa različitim ljudima. Uprkos tome, zaljubili smo se jedno u drugo, imali aferu i oboje smo napustili partnere - napisala je jedna žena za Miror.

Njena porodica je volela njenog bivšeg muža, pa su se razočarali u nju kada je imala aferu. Međutim, tri godine kasnije i dalje su zajedno i veoma srećni. Ipak, sada oboje rade za različite kompanije i u poslednje vreme postaju pomalo sumnjičavi i ljubomorni bez posebnog razloga.

Seks
foto: Profimedia

- Kad god me pozove da kaže da ide na piće sa kolegama sa posla, ne mogu a da se ne setim vremena kada smo išli na piće posle posla, samo nas dvoje, prvih dana naše veze. Da li sam nepotrebno zabrinuta – upitala je stručnjaka.

- Ne, ti si samo muškarac. Na kraju krajeva, ovo je rizik koji preuzimate kada završite sa nekim sa kim ste imali aferu. Naravno da ćete se setiti svih onih trenutaka kada ste se oboje šunjali iza leđa bivšeg muža i njegove bivše devojke. Ali sve što možete da uradite je da mu verujete, inače veza sigurno nikada neće uspeti. Na kraju krajeva, to može biti isključivo radna pića sa kolegama s posla, ali budite iskreni prema njemu i recite mu kako se osećate – odgovorila je Kolin Nolan.

(Espreso / Večernji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.