NAKON VENČANJA SAZNALA JE ZA GNUSNU LAŽ: Nije mogla da veruje kome je PRSTEN bio NAMENJEN, ŠOK
Žena, Foto: Profimedia

auuu

NAKON VENČANJA SAZNALA JE ZA GNUSNU LAŽ: Nije mogla da veruje kome je PRSTEN bio NAMENJEN, ŠOK

Tetka njenog supruga je bila u poseti i rekla kako joj venčani prsten dobro stoji, uprkos tome što je namenjen za nekog drugog

Objavljeno:

Prsten koji sam nosila na dan venčanja bio je namenjen bivšoj devojci mog muža. Istinu sam otkrila tek kad smo se vratili s medenog meseca - napisala je jedna žena za The Sun.

Tetka njenog supruga je bila u poseti i rekla kako joj venčani prsten dobro stoji, uprkos tome što je namenjen za nekog drugog. S bivšom je bio šest godina i planirali su se venčati, ali su se razišli i stvari su završile jako loše.

- Zgrožena sam što je porordica mog muža znala za poreklo ovog prstena, ali je to držala u tajnosti. Nisam sigurna kako da to prihvatim. Osećam se jako iznevereno. Kako mogu preći preko ovoga? - pitala je stručnjakinju. - Možda se dizajn prstena svideo vašem suprugu ili su možda postojali finansijski razlozi. Bez sumnje je zadržao ovu informaciju jer nije želeo da budete povređeni. Razgovarajte sa svojim mužem i objasnite mu da je ova tajna narušila vaše poverenje u njega i razgovarajte o tome kako možete bolje komunicirati - odgovorila joj je Deidre.

(Espreso / Večernji list)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.