DOŠLA JE NA MASAŽU, NJENA INTIMNA REGIJA JE IZVIRALA NA SVE STRANE: Podigla je NOGU i jasno zatražila TO
Ilustracija, Foto: Profimedia

POHVALIO SE

DOŠLA JE NA MASAŽU, NJENA INTIMNA REGIJA JE IZVIRALA NA SVE STRANE: Podigla je NOGU i jasno zatražila TO

Interesantna ispovest sa jedne društvene mreže

Objavljeno:

Društvena mreža Reddit, često je meta ljudi koji žele da ispričaju svoje interesantne i pikantne priče, ali im je, možda, neprijatno da o tome govore uživo.

Ovaj sajt im pruža neophodnu intimu, pa su, često, brutalno iskreni.

Jedan fizioterapeut je podelio zanimljivo iskustvo sa pacijentkinjom na pomenutoj društvenoj mreži.

– Radim kao privatni fizioterapeut, i jedna od pacijentkinja mi je mlada dvadesetdevetogodišnja devojka. Zgodna je, atraktivna i istetovirana.

– Neko vreme sam tretirao njenu povredu kolena, i jednog dana me je zvala da zakaže svoj poslednji pregled i masažu, i pitala da li je problem to što dolazi direktno sa treninga. U toku terapije sam je upoznao i zaključio sam da nije zatvoren tip devojke, i da je poprilično opuštena.

– Kada je ušla u ordinaciju, nosila je helanke. To mi je pravilo problem, jer nisam mogao da obavim pregled na adekvatan način, ako ih ne skine. Zamolio sam je da to uradi, govoreći kako sam profesionalac i kako nema zbog čega da se brine. Nije pravila problem; ustala je i skinula helanke. Tada sam se šokirao – rekao je fizioterapeut i nastavio:

– Ispod helanki, ona nije nosila donji veš. Morao sam da se pravim da ne vidim. Međutim, kako sam morao da se sagnem da bih je pregledao, bio sam blizu njene intimne regije. Uzbudio sam se odmah. Kako je sedela, a ja sam bio sagnut, nisam video kakav joj je izraz lica i šta radi. Samo sam gledao u njeno koleno koje sam pregledao i masirao, proveravajući da li se oporavilo. Ipak, njena obnaženost me je dekoncentrisala.

– Ispravio sam se i rekao joj da je sa njenim kolenom sve u redu. Tada je uradila nešto što me je oborilo s nogu. Samo je podigla jednu nogu na krevet, gledajući me direktno u oči. Umalo se nisam srušio kad sam je pogledao, bila je prelepa. Jedino što sam mogao da uradim je da se skinem i bacim na nju. Prevrtali smo se po onom krevetu i menjali poze. Bilo je zaista divljački – ispričao je muškarac.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.