IZAŠLA NA DEJT, PA OSTALA U ŠOKU: Nije ni svesna bila koliki je PREVARANT, a još gore šta joj je PONUDIO
Sastanak, Foto: Profimedia

AUUU

IZAŠLA NA DEJT, PA OSTALA U ŠOKU: Nije ni svesna bila koliki je PREVARANT, a još gore šta joj je PONUDIO

Pišući na Redditu, žena je rekla da je pristala ići na spoj s muškarcem, dok su bili na večeri, on je organizovao još tri dejta za kasnije u nedelji, te je počeo pričati o rezervaciji zimskog odmora

Objavljeno: 18:57h

Jedna žena je ostala u šoku nakon što je otišla na dejt s nepoznatim muškarcem koji ju je pitao da se usele zajedno nakon njihovog prvog susreta i počeo je uhoditi nedugo kasnije, kako prenosi Mirror.

Pišući na Redditu, žena je rekla da je pristala ići na spoj s muškarcem, dok su bili na večeri, on je organizovao još tri dejta za kasnije u nedelji, te je počeo pričati o rezervaciji zimskog odmora.

Iako je ostala šokirana ponašanjem muškarca, ali je bila pristojna te je ostala do kraja dejta i dala mu još jednu priliku, ali je on potom otkazao sve daljnje sastanke koje je planirao. Muškarac je tada napravio još jedan korak, rekavši da želi upoznati njenu decu, priznao je da 'uhodi' njen Fejsbuk profil, a onda kada je otišla na ručak s prijateljima, nazvao je restoran i platio im račun.

"Upoznala sam ovog muškarca pre dve nedelje. Nakon našeg prvog dehta, planirao je još tri dejta za istu nedelju i planirao nešto za moj rođendan koji je za mesec dana. To je puno za mamu s punim radnim vremenom i decom kod kuće. Na kraju sam otkazala naš treći spoj iz čiste iscrpljenosti i željela vieti svoju decu više od njega, a onda sam stvarno odustala kada je počeo da me plaši", objasnila je.

“Sledećeg jutra počeo mi je slati poruke govoreći mi kako je uzbuđen što će me videti te večeri. Zatim je pitao može li iznajmiti stan od mene kako bi mogao provoditi više vremena sa mnom, a onda mi je ponudio da plati stanarinu. Ovo je muškarac kojeg poznajem dve nedelje, nikad se nismo ni poljubili, a verovatno smo proveli samo pet sati zajedno", nastavila je.

Nakon što je podelila svoju priču na Redditu, drugi korisnici su brzo komentarisali ponašanje muškarca, a mnogi su je savetovali da bži.

"Ovaj tip zvuči kao hodajuća 'crvena zastavica'. Dakle, već vreba vaš Fejsbuk? Divno - možda obavestite svoje prijatelje unapred jer ih može kontaktirati i nastaviti uhoditi i uznemiravati vas", napisala je jedna korisnica, dok je druga dodala: "Ako ima vaše podatke o društvenim mrežama i druge kontakte, blokirajte ga. Ne dugujete mi objašnjenje jer će sve što kažete verovatno će biti izgovor za nastavak razgovora."

(Espreso / Večernji list)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.