UZBUĐUJE JE KADA GOD VIDI ĆERKINOG VERENIKA, PA SE ODLUČILA NA OVAJ POTEZ: Uradiću to BEZ IKAKVOG SRAMA
Ilustracija, Foto: Profimedia

naišla na osudu

UZBUĐUJE JE KADA GOD VIDI ĆERKINOG VERENIKA, PA SE ODLUČILA NA OVAJ POTEZ: Uradiću to BEZ IKAKVOG SRAMA

Najviše me pogodilo što mi je priznala da bi bila bliska s mojim verenikom kad bi joj se ukazala prilika za to. Rekla je kako ne bi sputavala osećaje, rekla je nesrećna mlada

Objavljeno: 13:31h

Svet mi se okrenuo naglavačke kad mi je mama, koju sam oduvek obožavala, priznala da gaji romantične osećaje prema mom budućem mužu. Slomila mi je srce, ispričala je neimenovana buduća mlada na forumu WeddingBee.

Kaže kako joj je rekla da zbog toga neće doći na njeno venčanje, a priznala je i da bi 'pokleknula iskušenju kad bi joj se za to ukazala prilika'.

Mlada je opisala svoju vezu.

- Verena sam za divnog muškarca kojeg sam upoznala pre otprilike dve godine. Imamo doista lepu vezu i boljeg partnera ne bih mogla poželeti - napisala je i dodala kako je njen verenik vrlo blizak s njenom porodicom. Često su znali ići zajedno na planinarenje ili grupno kampiranje.

Vikendom je njen verenik igrao tenis s mamom, i ona je to, kaže, podsticala, jer joj je bilo drago da se tako dobro slažu.

- Mama mi je kasnije rekla kako je godinama nesrećna u braku s mojim ocem i da se uz mojeg partnera oseća onako kako se nikad nije osećala uz tatu. Najviše me pogodilo što mi je priznala da bi bila bliska s mojim verenikom kad bi joj se ukazala prilika za to. Rekla je kako ne bi sputavala osećaje - nastavila je nesrećna devojka.

Nakon prvotnog šoka, mlada je nazvala oca i sve mu ispričala.

- Rekao je da odlazi od kuće u hotel i biće tamo dok mama ne dobije nekakvu terapiju. Moj verenik je sad jako udaljen od mene i to sve čini još strašnijim - napisala je.

Mnogi ljudi na forumu su se zgrozili, ovo su neki od njihovih komentara:

'Ne samo da su osećaji tvoje mame posve neprikladni, nego ih baš nikad nije smela podeliti s tobom.'

'Ako je već morala napraviti nekakvu distancu, trebala je to učiniti tako da ne uništi živote svih vas oko nje.'

'Majka ti nikad nije smela reći da gaji te osećaje.'

'Očigledno je da se tvoja mama trenutno jako bori i prolazi kroz težak period, ali svojim je postupcima narušila i odnos s tobom. Sad se trebaš usredsrediti na povezivanje sa svojim verenikom.'

'Prihvati činjenicu da tvoj odnos s majkom više nikada neće biti isti.', prenosi Daily Mail.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.