ŽENE KORISTIM SAMO ZA AKCIJANJE U KREVETU, A NA KRAJU IM UVEK URADIM OVU STVAR: Mnogi bi rekli da uživam u tome
Ilustracija, Foto: Profimedia

ispovest

ŽENE KORISTIM SAMO ZA AKCIJANJE U KREVETU, A NA KRAJU IM UVEK URADIM OVU STVAR: Mnogi bi rekli da uživam u tome

Odgojila ga je samohrana majka s tri sestre pa se uvek osećao inferiorno u ženskom društvu

Objavljeno: 10:53h

Moja poslednja devojka je rekla da me sve žene trebaju izbegavati jer sam veoma toksičan i u pravu je. Prema devojkama se ponašam užasno, ali bih hteo prestati - napisao je jedan muškarac za psihoterapeutkinju Deidre.

Odgojila ga je samohrana majka s tri sestre pa se uvek osećao inferiorno u ženskom društvu. Njegova majka tvrdila ja da ne želi ni ne treba muškarca pa umesto da voli i poštuje žene, odrastao je zamerajući im.

- Žudio sam za snažnom muškom figurom u svom životu. Otkako sam otišao od kuće, uvek sam bio tamo gde muškarci dominiraju, a žene koristim samo za seks. Lepo je imati zgodnu ženu, ali ja sam sebičan, ne otvaram se i varam. Na kraju povredim svaku devojku s kojom izlazim. Ne uživam biti okrutan ili slamati srca i shvatio sam da ću, ako nastavim ovako, postati usamljeni starac. Želim imati dobar odnos i zasnovati porodicu s nekim - nastavio je.

- Zadivljujuće je što želite prevladati svoj negativan stav prema ženama i shvatate da vas to sprečava da imate ispunjenu i srećnu vezu. Imate dobar uvid u korene svog ponašanja. Vaša majka vas nije negovala i stoga sada na sve žene gledate kao na neprijatelje. Promena načina razmišljanja neće biti laka, ali je moguće uz trud i podršku. Mislim da bi vam savetovanje bilo od neprocenjive važnosti - odgovorila mu je stručnjakinja.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.