TRI GODINE SAM BIO SA LJUBAVNICOM, SPAVALI SMO SVUDA, ČAK NAS JE I MOJA ŽENA UHVATILA: A onda je uradila OVU STVAR
Foto: Profimedia

au

TRI GODINE SAM BIO SA LJUBAVNICOM, SPAVALI SMO SVUDA, ČAK NAS JE I MOJA ŽENA UHVATILA: A onda je uradila OVU STVAR

Učinila me je ljubomornim i ljutim

Objavljeno: 16:19h

“Bivša ljubavnica me muči svojom novom vezom i ne mogu da je izbacim iz glave”, požalio se jedan Britanac.

On je poslao pismo psihoterapeutkinji Deidre Sanders i zatražio savet od nje.

Naglasio je da ima 44 godine, da je oženjen i da ima osmogodišnju ćerku.

“Iako nisam ponosan na to, imao sam aferu koja je trajala tri godine. Moja supruga i ja nemamo dobar seksualni život još od kad se naša ćerka rodila i žudeo sam za intimnošću”, kaže on.

“Ljubavnicu sam upoznao na poslu i od nje sam dobio strast koja mi je nedostajala. Imali smo seks nekoliko puta u mojoj kancelariji, a kasno uveče u spavaćoj sobi, što sam obožavao. Aferu smo prekinuli pre šest meseci, kada je moja žena otkrila da je varam, nakon što je našla račun iz hotela u džepu moje jakne. Sve sam joj priznao, oprostila mi je i rekla da treba da pokušamo da radimo na tome da naš brak uspe, za dobrobit naše devojčice”, kaže ovaj muškarac.

“Složio sam se i rekao svojoj 33-godišnjoj ljubavnici da ne možemo više da se viđamo. Supruga i ja od tada idemo na savetovanje i pokušavamo da poboljšamo naš seksualni život. Volim svoju ženu, ali ne mogu da prestanem da mislim na svoju ljubavnicu i na stvari koje smo radili. Ponekad mislim na nju i kada imam seks sa suprugom”, ispričao je.

“Iako sam izbrisao kontakt svoje ljubavnice iz telefona i ne radimo više zajedno, nedavno me je kontaktirala preko jedne društvene mreže. Malo smo ćaskali i pokušala je da flertuje, što sam ja u startu zaustavio rekavši joj da nije prikladno. Međutim, pre neki dan mi je poslala fotografiju na kojoj je sa drugim muškarcem u restoranu u koji smo nas dvoje odlazili. To me je učinilo ljubomornim i ljutim – ljubomornim jer ona ima nekog drugog, ljutim jer me izaziva”, bio je jasan ovaj muškarac.

“Jasno mi je stavila na znanje da bi mi se odmah vratila, a u mojim najslabijim trenucima i pomišljam na to ponovo. Kako da izbacim tu ženu iz svoje glave? Ne želim da rasturim svoju porodicu i znam da sa njom nemam budućnost”, konstatovao je ovaj Britanac.

“Vaša ljubavnica ne želi da je zaboravite, ali ako gajite nadu da ćete sačuvati brak, morate da prestanete da komunicirate sa njom. Blokirajte je na društvenim mrežama, a ukoliko bude pokušala da vas kontaktira na neki drugi način, ignorišite je. Strasvenu aferu je nekada teško zaboraviti. Budite strpljivi i nemojte očekivati da će stvari postati savršene preko noći. Uništili ste poverenje koje je vaša supruga imala u vas i potrebno je vreme da ga ponovo izgradite. I podsetite sebe da prava veza nije kao afera. Možda nije strastvena i uzbudljiva sve vreme, ali može biti puna ljubavi i razumevanja”, odgovorila je Deidre.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.