SUPRUGA INSTISTIRA SAMO NA 1 POZI, IZGUBIO JE VOLJU: Uopšte više nema želju za AKCIJOM, obratio se za POMOĆ
Svađa, Foto: Profimedia

PROBLEMI

SUPRUGA INSTISTIRA SAMO NA 1 POZI, IZGUBIO JE VOLJU: Uopšte više nema želju za AKCIJOM, obratio se za POMOĆ

Bez obzira koliko se dugo spavaju, kaže, on na kraju ne ejakulira posebno jer ona uvek i insistira na istoj pozi koja njemu ne odgovara svaki put

Objavljeno: 23:32h

Supruga u poslednje vreme stalno kritikuje moju izvedbu u krevetu, zbog čega više ni ne mogu da doživim orgazam, požalio se anonimni muškarac terapeutkinji specijaliziranoj za seks i veze i The Sun kolumnistkinji, Deidre Sanders.

Bez obzira koliko se dugo spavaju, kaže, on na kraju ne ejakulira posebno jer ona uvek i insistira na istoj pozi koja njemu ne odgovara svaki put.

- Znam da su njeni prigovori uzrok mog problema u krevetu jer normalno ejakuliram kad masturbiram - rekao je, a to je još jedna stvar koja se njoj ne sviđa; pa mu prigovora i da baš često mastrubira jer ga ona više seksualno ne privlači, pa on to negira.

- Nije istina da mi nije privlačna ali nam je seksualni život postao 'težak' i oboje nas čini nesrećnima, kako da to promenim? - pitao je na kraju.

- Kad seks u vezi postane problem, stvori se začarani krug i, malo po malo, sve postaje problem - rekla je Deidre i poručila mu da je što više brine, veća i verovatnost da će mu se strahovi i ostvariti i da će 'zakazati' u vođenju ljubavi.

- Oboje na neko vreme skinite fokus sa seksa i koncentrišite se samo na ljubljenje, maženje i predigru - predložila mu je.

(Espreso / Večernji list)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.