SPAVAM SA LJUBAVNICOM 19 GODINA STARIJOM OD MENE: U toku AKCIJE, pozvala je mog KOLEGU, pa je USLEDILO OVO
Foto: Profimedia

odnosi

SPAVAM SA LJUBAVNICOM 19 GODINA STARIJOM OD MENE: U toku AKCIJE, pozvala je mog KOLEGU, pa je USLEDILO OVO

Njemu je to vrlo zanimljivo iskustvo

Objavljeno: 11:13h

– Imam 29 godina, a moja ljubavnica je 19 godina starija od mene – ovim rečima jedan Englez započinje svoju priču.

– Sve je počelo još dok sam ja bio student kada sam imao praksu koju sam radio u mom selu, na poljoprivrednom imanju sa još nekoliko kolega. Išli smo da kontrolišemo kopače kukuruza. Oni kopaju, a mi za njima nasumice, kontrolišemo.

– Jednom sam primetio u jednoj vrsti da, kako koji kukuruz dotaknem, on padne. Nisam želeo nikoga da opominjem, pogotovo što su tu bile žene. Nisam znao ni na koga ću naići, ali sam ipak morao da dam opomenu jer je bilo mnogo posečenih stabiljka.

– Stigao sam ženu koja je bila u džemperu i suknji preko kolena. Pozvao sam je sa strane i kada sam joj rekao šta hoću, ona se okrenula prema meni, bezobrazno nasmejana, raskopčanog džempera.

– Nisam mogao da sakrijem uzbuđenje i ona je to videla. Rekla mi je da joj priđem, a ja sam to uradio kao hipnotisan. Počela je da me dodiruje, pa mi je skinula radne pantalone i tada je akcija počela – kaže on i nastavlja:

– Do tada o seksu nisam imao pojma. U celom zanosu uhvatio nas je moj kolega, a onda ga je ona pozvala da nam se pridruži. Ja sam bio zbunjen i posramljen, a onda se on odlučio i prišao. Posle toga smo ovo ponavljali svaki dan dok je trajala praksa, a onda smo nas dvoje nastavili da se viđamo nasamo – završio je.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.