PREVARIO SAM BIVŠU SA NOVOM DEVOJKOM, A SADA MI ZAUZVRAT TRAŽI OVU STVAR: U problemu sam
Ilustracija, Foto: Profimedia

Želi ostati anoniman

PREVARIO SAM BIVŠU SA NOVOM DEVOJKOM, A SADA MI ZAUZVRAT TRAŽI OVU STVAR: U problemu sam

Priče koje sami sebi pričamo o načinu na koji smo se upoznali su nam često jako bitne, napisao mu je Smith, a premda njihova priča nije najsrećnija, nije, ističe, ni toliko neuobičajena

Objavljeno: 10:10h

Kad sam upoznao svoju novu devojku, još sam bio u vezi s bivšom, ali sam bio nesrećan i izbegavao prekid, napisao je anonimni muškarac autoru, savetniku i kolumnistu portala Metro, Rupertu Smithu.

Njegova je nova devojka, kaže, to znala, ali sada ona postaje ljubomorna na prijateljicu kojoj je nedavno slao poruke, a s kojom nema ništa više.

- Priznala mi je da ju, zbog načina na koji smo se upoznali, brine da ću i nju varati, ali mislim da je to nepravedno - rekao je i objasnio kako je ona tada znala kakva je njegova situacija i nije joj smetalo, pa misli da ni sada ne bi trebala moralisati.

- Priče koje sami sebi pričamo o načinu na koji smo se upoznali su nam često jako bitne- napisao mu je Smith, a premda njihova priča nije najsrećnija, nije, ističe, ni toliko neuobičajena. Ipak ne bi smeo, poručio mu je, svoju sadašnju devojku doživljavati kao 'nepoštenu' jer joj tada nije smetalo to što je druga, već bi trebao priznati da i njoj i njemu smeta što su svoju vezu počeli baš tako.

- Prvi je korak promeniti ovo tumačenje da vam ona prigovara - rekao je, jer se očito oseća zanemareno kad on šalje poruke svojoj prijateljici.

- Niko od vas dvoje nije siguran može li verovati ovom drugom, što uopšte znači biti veran i varati, te što jedan od drugog očekujete - kaže Smith i savetuje mu da sa svojom devojkom prvo reši ta pitanja, pa će lakše jedan drugome prestati zamerati i manje se bojati da će neko varati.

- I zapamtite, u svakoj je priči najvažnije kako ona završava, ne kako je počela! - dodao je.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.