EKSPERIMENTISALI SMO SA SINGL ŽENAMA, MUŠKARCIMA I PAROVIMA: Najpoznatija SVINGERKA o svom BRAKU, S MUŽEM RADI OVO
Vista Vajf, Foto: Printscreen/Tiktok

BEZ DLAKE NA JEZIKU

EKSPERIMENTISALI SMO SA SINGL ŽENAMA, MUŠKARCIMA I PAROVIMA: Najpoznatija SVINGERKA o svom BRAKU, S MUŽEM RADI OVO

Da li biste ovo probali?

Objavljeno: 10:20h

Najpoznatija britanska svingerka Vista Vajf na TikToku je progovorila o svom nekonvencionalnom životnom stilu.

Ona je pre tri godine svom suprugu otkrila da je biseksualna, a ubrzo nakon toga oboje su počeli spavati s drugim ljudima.

- Jedne večeri razgovarali smo o mojoj biseksualnosti. Njemu je prijatelj rekao za jednu svingersku stranicu.

- Prijavili smo se i za prvi susret smo se našli s drugim parom. To je bilo najbolje iskustvo ikad. Nakon toga smo hteli još više eksperimentisali sa singl ženama, muškarcima i drugim parovima. Znala sam da mi se takav stil života sviđa od prvog puta. Nikad to neću prestati da radim samo zato što me drugi ne podržavaju - objasnila je Vista.

U drugom videu objasnila je zašto je isprobala svingeraj, i tvrdi da je zabluda da je svingerima dosadio seksualni život kod kuće.

- Primarni razlog je to što sam biseksualna i moj suprug nema vaginu, ali tu su i nalet adrenalina i uzbuđenje. Mogu upoznati sjajne ljude iz svih sfera i istražiti svoje seksualne maštarije i želje. Svi imamo te želje i u redu ih je isprobati, kao i uvek hteti više - smatra svingerka.

Na TikToku je podelila i brojne prednosti svingerskog životnog stila, npr. više poverenja, bolju komunikaciju i povezanost s partnerom, ostvarivanje seksualnih maštarija i upoznavanje novih ljudi.

Pratitelji su je upitali šta ako se ona ili suprug zaljube u nekoga tokom svojih avantura, a ona je odgovorila:

- Naša veza je konkretna, 100% smo emocionalno monogamni. Sve što radimo je za zabavu i uzbuđenje. Brak i veze su više od seksa, radi se o svemu što dolazi s time. Na svingeraj gledam kao na prijateljstvo s povlasticama ili seks na jednu noć. Svi imaju svoja pravila i granice te su svi drugačiji - zaključila je Vista Vajf.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.