OVO SU RAZLOZI ZBOG KOJIH MUŠKARCI VARAJU ČAK I SAVRŠENE ŽENE
Mlada, Foto: Profimedia

šaranje

OVO SU RAZLOZI ZBOG KOJIH MUŠKARCI VARAJU ČAK I SAVRŠENE ŽENE

Međutim, za tako nešto postoje dva razloga.

Objavljeno: 23:44h

Verujemo da ne postoji posebna potreba da naglasimo da muškarci varaju.

I sigurno ste mnogo puta i čuli i videli da su prevarili čak i žene koje sve savršeno rade i maksimalno se trude oko svega.

Naravno da im onda nije jasno zbog čega se to dogodilo.

One osećaju da su sve uradile kako treba, da su uzele u obzir potrebe svojih muževa, a možda ih čak stavile i ispred svojih. Neke od njih su možda odustale i od perspektivne karijere kako bi mu bile podrška i da bi brinule o deci.

I da, zaista teško je poverovati, a još manje razumeti, zašto bi suprug prevario savršenu ženu.

Međutim, za tako nešto postoje dva razloga.

Nedostatak zrelosti

Nedostatak prethodnog iskustva na polju veza, ili sposobnosti za razumevanje posledica, može da navede muškarca da bude neveran. Procenjuje se da oko 68 posto muškaraca oseća krivicu nakon prevare.

Ono što je važno da izneverena supruga shvati jeste da nedostatak zrelosti njenog supruga, nema apsolutno nikakve veze sa njenim ponašanjem prema njemu. Ako on nije dovoljno zreo da shvati koliko će njegova afera da bude štetna, on onda ne zna ni da ceni osobu sa kojom je u braku.

Ljutnja ili osveta

Ponekad muškarac odluči da prevari ženu kako bi joj se osvetio za nepravdu za koju smatra da mu je naneta. U ovom slučaju on svesno bira ponašanje za koje zna da je štetno, kako bi osobi sa kojom je u braku naneo bol. Iako je sasvim prirodno da u braku postoje nesuglasice, mnogi parovi upadaju u nezdrave obrasce borbe. Umesto rešavanja spora, oni odlaze ljuti svako u svoj ugao, i planiraju osvetu.

(Espreso/Krstarica)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.