ŽENA ME JE PREVARILA, PA SAM IZ OSVETE IMAO ODNOSE SA NJENOM SESTROM: U krevetu je bilo SJAJNO a onda se desilo OVO
Ilustracija, Foto: Profimedia

U TEŠKOJ POZICIJI

ŽENA ME JE PREVARILA, PA SAM IZ OSVETE IMAO ODNOSE SA NJENOM SESTROM: U krevetu je bilo SJAJNO a onda se desilo OVO

Grdno je zažalio zbog svog postupka

Objavljeno: 10:45h

Nijedna osveta, naročito ona koja je motivisana preljubom, ne može da ima srećan rasplet, a u to se uverio i Britanac koji je na ženinu prevaru odgovorio tako što je vodio ljubav s njenom sestrom.

– Ja imam 35, a moja žena 33 godine, i pre godinu i po smo se venčali. Zajedno smo još od tinejdžerskih dana, ali na našoj svadbi nije ona bila ta o kojoj sam najviše razmišljao, već njena mlađa sestra koja ima 22 godine – započinje muškarac svoju ispovest.

– Svastiku znam od malih nogu i tek tada sam primetio da je odrasla i postala seksi devojka. Na venčanju je izgledala neverovatno. Malo smo flertovali, ali morao sam sebe da podsetim da je ona moja svastika – napominje on i nastavlja:

– Izgleda da je svadba samo pogoršala moj odnos sa suprugom, stalno smo se svađali a karantin je sve još više pogoršao. Oboje smo radili od kuće i stalno smo iritirali jedno drugo. Jednog dana sam uzeo njen mobilni i video poruku od njenog kolege sa posla koji joj je poručio da je sinoć bila super seksi. A kada je sva znojava došla kući, rekla mi je da je džogirala sa prijateljicom! Poludeo sam kada sam shvatio da me vara.

– Bio sam besan. Tada sam se setio koliko mi se svidela njena sestra. Zakazao sam pregled kod oftamologa kod kojeg ona radi. Pozvao sam je na piće posle pregleda, i ona je prihvatila. Pričali smo nekoliko sati i dogovorili se da se opet vidimo. Posle narednog izlaska smo vodili ljubav i bilo je sjajno. Ne pamtim kada sam se tako dobro osećao. Imao sam utisak da se ona zaljubljuje u mene, a onda se sve preko noći promenilo – kaže Englez.

– Rekla mi je da je trudna, iako je tvrdila da koristi kontracepciju. Odlučna je da zadrži dete, a ja sam prestravljen šta će se dogoditi kada za to sazna cela porodica. Njihovi roditelji će sigurno poludeti, a supruga će sigurno tražiti razvod kada sazna da sam imao seks sa njenom sestrom. Sada se najviše brinem da ću ostati bez prihoda, i da ću završiti u nekom stančiću sa bebom – zaključio je Britanac.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.