SUPRUGA NE VOLI PREDIGRU, ALI NA OVOM U KREVETU UVEK INSISTIRA: JEDNU stvar za vreme ODNOSA mi NE DOZVOLJAVA
Ilustracija, Foto: Profimedia

TRAŽI POMOĆ

SUPRUGA NE VOLI PREDIGRU, ALI NA OVOM U KREVETU UVEK INSISTIRA: JEDNU stvar za vreme ODNOSA mi NE DOZVOLJAVA

Oseća se kao da njegova supruga misli da nešto nije u redu s njim jer želi seks pa želi znati kako joj pomoći da ponovno uživa u intimi

Objavljeno: 15:13h

Moja supruga je postala toliko nesigurna izgledom svog tela da izbegava svaku predigru. Ona insistira da idemo ravno na seks čim se poljubimo. Zajedno smo osam godina i uvek smo imali stvarno sjajan seksualni život, ali otkako smo dobili decu, ne voli svoje telo i ponaša se kao da je vođenje ljubavi samo posao - napisao je jedan muškarac za The Sun.

Više mu ne dozvoljava da uživa u seksu s njom, iako joj je rekao da smatra da je njeno telo savršeno i da ga nije briga što ima mali stomak i ožiljak od carskog reza. Sada se pita kako da joj pomogne da ponovno uživa u seksu pa od stručnjakinje traži savet.

- Ako je umorna od brige o deci i oseća se neispunjeno, neće biti raspoložena za seks. Skinite pritisak s nje tako što ćete joj više pomoći. A ako joj nedostaje posao, možda biste je mogli podržati da dobije posao sa skraćenim radnim vremenom - odgovorila mu je Deidre.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.