ZBOG NEOBIČNOG FETIŠA TOKOM ODNOSA, MUŽ SPAVA SA PROSTITUTKAMA : Ono što radi u KREVETU dok nisam tu je UŽASNO
Ilustracija, Foto: Profimedia

BIZARNO

ZBOG NEOBIČNOG FETIŠA TOKOM ODNOSA, MUŽ SPAVA SA PROSTITUTKAMA : Ono što radi u KREVETU dok nisam tu je UŽASNO

Zbog toga je njihov brak na nestabilnim nogama

Objavljeno: 13:15h

– Moj muž se pretvara da je beba tokom seksa i to me odbija – ovim rečima je 52 – godišnja Britanka započela svoju priču.

– Pre mnogo godina, pokušao je da me navede da se pridružim, ali sam odbila i ponašala se kao da se ništa nije desilo. Mislila sam da drži svoj čudni fetiš pod kontrolom, ali istina je da me je lagao.

– Pronašla sam poruke koje pokazuju da je posećivao prostitutke da bi udovoljio svom fetišu i nisam sigurna da mogu da ostanem u braku. Zajedno smo 22 godine, a u braku 18. Ja imam 52, on 54.

– Kada smo se prvi put sreli, što se tiče seksa delovao je potpuno normalno. Imali smo redovan, iako dosadan, seksualni život. Nisam imala pojma o njegoovm fetišu dok se nismo venčali i dobili decu. Jednog dana, došla sam kući ranije sa posla i zatekla ga kako čvrsto spava u ogradi za igru našeg najmlađeg deteta. Sisao je palac, mazio ovcu igračku i nosio pelenu za odrasle. Bila sam potpuno užasnuta i skoro sam povratila – iskrena je ona.

– Molio me je da ga ne ostavljam i rekao mi je da ga to što se pretvara da je beba smiruje kada je pod stresom. Uopšte nisam mogla da razumem jer je on uspešan biznismen koji upravlja velikim budžetom i timom. Na kraju je priznao i da je od toga dobio seksualno uzbuđenje. Rekao je da voli kada njime dominira žena.

– Insistirala sam da to ne može da bude deo našeg braka i on je pristao da prestane. Ali jasno je da nije to uradio. Umesto toga, on je sve to radio van kuće i plaćao drugim ženama ga mu glume “dadilju”. Kako može da odbaci naš brak zbog ove bizarne potrebe da bude odrasla beba? Inače je bio dobar muž i otac, i ja ga volim. Ne mogu nikome da kažem šta se dogodilo jer bi i drugi ljudi bili revoltirani. Osećam se usamljeno, ljuto i zbunjeno. Šta mogu da uradim? – završila je svoju priču.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.